Grespik elnökhelyettes akar lenni

2010. február 22. 08:17

A Budapesti Ügyvédi Kamara elnöki tisztségére a mostani elnök, Réti László a legesélyesebb. Grespik azért lett választható, mert a kamara fegyelmi testülete időközben felmentette.

2010. február 22. 08:17
Választások lesznek pénteken és szombaton a Budapesti Ügyvédi Kamarában: egyebek közt elnököt és elnökhelyettest is választanak. Az elnöki pozícióra a jelenlegi elnök, Réti László a legesélyesebb, helyettesének azonban a több peres ügye miatt elhíresült Grespik László is pályázott.

Fegyelmi esetei miatt a szabályok szerint Grespik nem pályázhatott volna, ugyanis, ha valakit fegyelmi ügyben elmarasztalnak, akkor az két éven keresztül nem választható ilyen tisztségre. A Fővárosi Közigazgatási Hivatal egykori vezetőjét a hetekben a kamara fegyelmi testülete azonban felmentette, azaz ismét választhatóvá vált. 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2010. február 22. 23:43
Ne haragudjatok, az MDF jelöltek bemutatkozója után bárki bármi lehet!
Naményi
2010. február 22. 09:07
Szerencsére ez nem egy politikai tisztség, a Grespiknek pedig ügyvédként egyáltalán nincs rossz híre.
StG
2010. február 22. 08:54
Óóó, egy régi ismerős. Már-már hiányzott. Már-már...
honphibu
2010. február 22. 08:35
Már őt is nagyon vártam, mikor bukkan fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!