Sokkolta Demszkyt a hetvenmillió

2010. március 08. 19:36

A főpolgármester saját felelősségét abban látja, hogy hagyta Hagyó Miklós és Antal Attila és Balogh Zsolt kinevezését. Szerinte a magyar közéletben olyan még nem történt, hogy Nokia-dobozokban 70 milliót csempésztek volna pénzt.

2010. március 08. 19:36
Demszky Gábort sokkolta Balogh Zsoltnak, a BKV volt megbízott vezérigazgatójának nyilatkozata, amely szerint Baloghon keresztül több tízmillió forint jutott el Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyetteshez. A főpolgármester azt mondta, nem tud egyetlen fillérről sem, ami pártokhoz érkezett volna.

Demszky Gábor elmondta, olvasta az interjút, ami szerinte „egy megtört ember vallomása, amely hiteles, elhihető a történet”. A főpolgármestert bevallása szerint sokkolta az interjú, mert „ilyesmi a magyar közéletben nem történt még”. Demszky szerint a nyomozó hatóságoknak kell eldönteniük, hogy pontosan mi történt és mi nem. Az ő felelőssége abban merül ki, hogy hagyta, hogy „szuper-főpolgármester-helyettest hozzon az MSZP”, illetve hagyta, hogy kinevezzék Antal Attilát, majd Balogh Zsoltot, bár egyikükről sem hitte, hogy törvénytelenségeket követnek el. Leszögezte, nem tudott a BKV és Hagyó Miklós körüli ügyekről, ezekről nem is tudhatott, hiszen szándékosan el akarták azokat titkolni.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dagobert
2010. március 09. 11:27
Az illetékesek már megkezdték a tárgyalásokat, hogy piacra dobhassák a Nokia Hagyó Edition változatát, melynek dobozában kisebb-nagyobb meglepetéseket találhatnak majd a vásárlók. Egyeseknek Gyorskocsi utcai meghívó, másoknak akár Wartburg-kulcs is lehet benne - és egyéb meglepetések is várják majd a kiéhezett fanatikusokat :) A felhasználások között pl. lesz bkv-s végkielégítés-mérő és négyes metró kalkulátor :D A játékok szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen nekik nyújt remek kikapcsolódást a "Mi lesz hamarabb Magyarországon: négyes metró vagy euró?" nevű kvízjáték. Lesz lövöldözős verzió is, melynek munkacíme: BKV-sok a kommandósok ellen. A csengőhangok is egyediek lesznek, hiszen a közlekedési eszközök tájékoztató hangjai közül válogathatnak majd a tulajdonosok. Extraként telepíthető majd üzenetjelző hangként a "börtönajtó csapódása" és az "Mennyi még, Miklós?" effekt.
honphibu
2010. március 09. 08:56
Ha én lennék a Nokia főmarketingese, tuti indítanék egy kampányt, amiben egy Nokia dobozban elrejtenék 70 millát (vagy 15-öt), mindenféle üzletben, aki megtalálja, viheti. Gyakorlatilag a reklámköltségek töredékéből megúszná a cég az egész kampányt, elvégre közszolgálatilag segítenének neki ebben a hírportálok.
kalandféreg
2010. március 09. 08:43
Bájos ahogy Demszkáj mindent hárit és próbál rátolni a szocikra. Balogh történetének Mesterházy Ernő-Tóthfalusi György tengelyéről mintha megfeledkezett volna. Egyre valószinűbb a csúfos és hatalmas bukás
trust
2010. március 09. 06:38
Amit Demszky mond, az pont annyira lehet elhinni, mint amit a szocik mondanak. Ne akarja már elhitetni valakivel, hogy ő semmiről sem tudott, ezt csak egy hülyének tudja beadagolni. Olyannak, mint ő, vagy többi sötét alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!