Steiner: Hagyó ingatlanátírása magánügy

2010. március 10. 12:29

A szocialista képviselőjelölt privát ügynek tartja, hogy Hagyó Miklós lánya nevére írta át két fővárosi ingatlanát.

2010. március 10. 12:29
Steiner kiemelte: Hagyó már minden politikai szerepvállalásról lemondott és a Fővárosi Közgyűlés munkájában sem vesz részt. Ez azt jelenti, hogy a honatya most azt cselekszi, amit magánemberként a leghelyesebbnek gondol. A szocialista jelölt hozzátette: egy családi döntést nem kíván kommentálni, a kérdést magát is illetlennek tartja.

A további kérdések elől Steiner Pál azzal tért ki, hogy egy folyamatban levő büntetőeljárásról van szó, aminek ráadásul Hagyó Miklós nem is érintettje. Elmondása szerint a fővárosi MSZP-frakció „minden tagja azt kívánja, hogy a büntetőeljárás eredményes legyen, illetve a teljes igazság a felszínre kerüljön”. A politikus a nemrégiben kiadott, Balogh Zsolttal készített interjút nem kívánta kommentálni, csupán annyit mondott: megdöbbentette a vallomás.

Hagyó Miklós a hvg.hu információi szerint Március 5-én íratta át lánya nevére az ingatlanokat, a szocialista politikus viszont az ajándékozás után is haszonélvezeti jogot élvez. Az MSZP-s politikus kijelentette, hogy semmi különöset nem lát ebben.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. március 10. 14:30
Steiner menjen a p......ba. És válaszoljon arra, hogy ha Hagyó biztos az ártatlanságában, akkor miért iratta a kölyök nevére a lakást?
sky.net
2010. március 10. 14:25
a lopott közpénz kényszerű nyilvánvaló kimenekítési kísérlete az magánügy... természetesen, ez a szocialista válasz... mint ahogy a közpénzből utazgatás célja is magánügy ... az uszoda visszabérlés magánügy, sukoró magánügy , a bkv máv malév magánügy ... ahol a közpénzt lopják az mind magánügy ...nyilván a pofátlan suttyó smajom hatalma tudatában hárít... nade milesz ha nem lesz hatalom , se mentelmi jog ? hát akkor meg beledöglesz te is steiner a nagybüdös pofád ellenére , mert a többség így akarja a hatalom meg ha nem teszi bukik ...stimm ? demokrácia nyekergős a de működni fog
kinai
2010. március 10. 13:58
Steiner Pát az utóbbi hetekben volt szerencsénk többször is élőben meghallgatni. Alap-mondanivalója a kényes ügyekben: "én ott sem voltam", "éppen az órámat néztem", "pont kimentem hugyozni". Pedig fővárosi közgyűlési MSZP-frakcióvezetőként azért lehetett némi szerepe Hagyó megválasztásában és szabadjára engedésében, csakúgy mint lényegében MINDEN fővárosi döntésben.
Übermayer
2010. március 10. 13:11
a vagyonosodási vizsgálaton majd még több illetlen kérdést fognak feltenni, neked is Pali
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!