Nem lép vissza az MSZP

2010. április 19. 16:25

Nem lépteti vissza edelényi jelöltjét a fideszes Daher Pierre javára az MSZP. Lendvai Ildikó döntésüket azzal indokolta, hogy a kirekesztés veszélyét egy másik támogatásával nem lehet megoldani.

2010. április 19. 16:25

Az MSZP nem lépteti vissza Edelényben induló képviselőjelöltjét annak érdekében, hogy megakadályozzák Molnár Oszkár mandátumhoz jutását. Lendvai Ildikó a döntést azzal indokolta, hogy a kirekesztés veszélyét egy másik kirekesztés támogatásával nem lehet orvosolni.

A szocialista pártelnök szerint Molnár Gyula XI. kerületi  szocialista képviselőjelölt plakátján azért nem szerepel a párt neve, mert mindenki tudja, hogy a jelölt melyik párt színeiben indul.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sensei
2010. április 19. 21:53
"Nem lépteti vissza edelényi jelöltjét a fideszes Daher Pierre javára az MSZP. Lendvai Ildikó döntésüket azzal indokolta, hogy a kirekesztés veszélyét egy másik támogatásával nem lehet megoldani." Pedig Ildikó ideje lenne már eldönteni, hogy a "nyilasnácirasszista" veszély a nagyobb, vagy a Fidesz 2/3-a. Az a gyanúm, hogy eldöntötték önök ezt már 2006 őszén: minden eszközzel a Fidesz 2/3-a ellen. Az egyik eszköz a Jobbik lett volna, a végsőkig versenyben tartják úgy látom. Reményeink szerint nem jön össze a 2/3 megakadályozása semmilyen fondorlattal.
phaidros
2010. április 19. 20:39
Külön ciki a vörösöknek, hogy egy libanoni származású képviselő kapcsán beszélnek kirekesztésről. :)
cutcopy
2010. április 19. 18:32
"Molnár Gyula XI. kerületi szocialista képviselőjelölt plakátján azért nem szerepel a párt neve, mert mindenki tudja, hogy a jelölt melyik párt színeiben indul" Hát persze, nem is értem a nevét is minek írták oda hisz mindenki ismeri..
drienovác
2010. április 19. 18:28
mé nem? épp ideje volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!