Vizsgálat indult Gaudi ellen

2010. június 10. 14:13

Vizsgálatot rendelt el Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Jobbik országgyűlési képviselője ellen a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke. Gaudi azt mondta, nyugodtan áll a vizsgálat elé.

2010. június 10. 14:13

Gaudi-Nagy Tamást a múlt hónapban rendbírsággal sújtották, mert a sok kommandósra hivatkozva lemondta a részvételét a tárgyaláson. A botrányok miatt a kamara vizsgálatot indított annak érdekében, hogy kiderüljön, a különböző bírósági tárgyalásokon, amelyek a média figyelmének középpontjában álltak, elkövetett-e olyan szabálysértést, ami miatt fegyelmi felelősségre vonásnak helye lehet.

Az ügyvéd nem tart attól, hogy a kamara elmarasztalja. Mint elmondta, nyugodtan áll az eljárás elé, hiszen a kamara eddig is korrekten és következetesen képviselte az ügyvédi kar szempontrendszerét.
 
Gaudi egyébként azt tervezi, hogy nem fizeti ki azt a 300 ezer forintos bírságot, amit a bírók az elmúlt egy hónapban kiszabtak rá. Inkább leüli azt a két hónapot.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemlehetmas
2010. június 10. 17:21
Érdekes, az valahogy nem ütötte ki a biztosítékot, amikor egy ügyvéd a bolsevik kormány ügyeit firtató riporterek kábítószeres ügybe való belekeverésében működött közre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!