Balogh Zsolt: „Azt mondtad, hogy aki nem áll be a sorba, annak el kell vágni a torkát”

2010. szeptember 20. 08:08

Balogh Zsoltot, a BKV volt megbízott igazgatóját a múlt héten szembesítették Hagyó Miklóssal, akinek a Magyar Nemzet birtokába került jegyzőkönyv szerint azt mondta, halálfélelme van Hagyótól. A volt főpolgármester-helyettes mindent tagadott, így a szembesítés eredménytelenül zárult.

2010. szeptember 20. 08:08
Szeptember 14-én, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Teve utcai épületében szembesítették Balogh Zsoltot és Hagyó Miklóst, hogy a vallomásaikban található ellentéteket tisztázzák. A BKV egykori megbízott igazgatója a Magyar Nemzet birtokába került rendőrségi szembesítési jegyzőkönyv szerint azt mondta Hagyónak: Halálfélelmem van tőled, Miklós! Balogh azt állította, a volt főpolgármester-helyettes azzal fenyegette, hogy aki nem áll be a sorba, annak el kell vágni a torkát. Balogh közölte azt is, volt, hogy annyira félt, hogy egy BKV-igazgatósági ülésen Tisztelt Bíróságnak szólította a testületet, és továbbra is fenyegetve érzi magát.
 
A Magyar Nemzet szerint Baloghnak rendszeresen be kellett számolnia Kocsis Istvánnak, a BKV új vezetőjének tevékenységéről Hagyóéknak. Balogh szerint egy vacsorán előkerült egy 20-30 oldalas jelentés, amelyet Kocsisra nézve terhelő szándékkal állítottak össze. A szembesítés eredménytelenül zárult: Balogh nem válaszolt arra a kérdésre, amely a volt szocialista politikusnak átadott 15 millió forint eredetét firtatta, Hagyó Miklós pedig mindent tagadott.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2010. szeptember 20. 10:43
A maffia" kispajtások őrsi gyülése" a Hagyó féle csoporthoz képest. ANokiás dobozról miért nem esett szó???
j1980
2010. szeptember 20. 10:17
Komolyan mondom, hogy lassan kezdem sajnálni ezt a Hagyót, milyen gyerekkora lehetett ha ekkora geci lett belőle.
de karatna
2010. szeptember 20. 10:14
Szélhámosok az időtök lejárt! Elkezdődhet a rendszerváltozás, a számonkérés, az új kor!
drienovác
2010. szeptember 20. 09:38
Jól áll a vizsgálat, sem a pénz eredete nincs meg, Hagyó tagadja, hogy átvette volna, stb. Hogy lesz ebből vádirat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!