Kulcsár vallomást tesz

2010. december 03. 10:19

Megkezdte vallomástételét Kulcsár Attila pénteken. A tárgyaláson kijelentette: kérdésekre nem válaszol.

2010. december 03. 10:19

Kulcsár Attila megkezdte vallomástételét. A tárgyaláson körülbelül két órán keresztül leírt szöveget olvas fel, melyben a sikkasztást támadja. A vallomás elején azt állította: „az ellene folyó büntetőeljárásban alapvető tévedések vannak”. Kulcsár leszögezte: személyi körülményeiről nem beszél, kérdésekre pedig nem válaszol.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2010. december 04. 15:27
Nyugalom,uraim, nem kell várni a nagy vallomást. Ha ez tényleg elmondaná amit tud,estére belefulladna a saját leveseskanalába... Kulcsár nem hülye. Sajnos.
honphibu
2010. december 03. 12:42
Méghogy az Alehandro és Cuccina a leghosszabb szappanopera a világon! Kíváncsi vagyok, az amcsik mikor veszik meg a megfilmesítési jogot, a Dallas után ez lenne a leghosszabb és legdrámaibb sorozat a világon! Bár, amilyen olcsójánosok vagyunk, eladjuk 2 kilo cseresznyéért a braziloknak inkább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!