Kiengedték Hagyót

2011. február 23. 15:52

A Fővárosi Bíróság közölte: megszüntették a volt szocialista főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását, és elrendelték házi őrizetét. A döntésnél sem Hagyó Miklós, sem pedig ügyvédje nem volt jelen. Az ügyben jelenleg 21 gyanúsított van, Szalainé Szilágyi Eleonóra és Antal Attila ellen lakhelyelhagyási tilalom van érvényben, Lelovics Ottó pedig házi őrizetben van.

2011. február 23. 15:52

A Fővárosi Bíróság a 2011. február 23-i végzésében megszüntette Hagyó Miklós előzetes letartóztatását és házi őrizetét rendelte el. A házi őrizet az első fokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2011. március 23-ig tart. A végzés jogerős.

A másodfokú ítélet meghozatalánál sem a volt főpolgármester-helyettes, sem pedig ő nem lehetett jelen, a döntést ülés keretében hozta meg a bíróság. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az Indexnek elárulta: a Fővárosi Bíróság úgy ítélte meg, hogy az enyhébb kényszerintézkedés is elegendő.

Az ügyben jelenleg 21 gyanúsított van, Szalainé Szilágyi Eleonóra és Antal Attila ellen lakhelyelhagyási tilalom van érvényben, Lelovics Ottó pedig házi őrizetben van. Az ügyészség legutóbb május 21-ig kérte a nyomozás meghosszabbítását.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2011. február 24. 12:41
Teljesen egyszerű: megvették a bírót. Volt rá lóéjuk...
2010
2011. február 24. 12:16
Nem kell ezt sok mocskos tolvaj, pár honapra bezárni, minek? majd mi szopunk helyettük, azok akik becsületesen éltünk, ez a tolvaj banda meg éli világot a luxusba, mi meg várjuk mikor visszik el a lakásunkat, házunkat a fejünk felöl, és aggodunk a gyermekeinkért akik külföldön cselédesdkednek. Engedni kell had eresődjenek meg a komcsik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magnamater
2011. február 24. 09:04
Házi őrízet elrendelését sürgősen be kellene tiltani, mert felháborítóan kirekesztő: a hajléktalanok ki vannak rekesztve belőle
sky.net
2011. február 24. 08:32
ja hogy a fidesz is megbukott ? ok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!