Nem kapott elnöki kegyelmet Geréb

2011. június 20. 14:27

Elutasította Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász és társainak kegyelmi kérelmét a köztársasági elnök.

2011. június 20. 14:27

Schmitt Pál köztársasági elnök elutasította Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász és társainak kegyelmi kérelmét; a vádlottakat otthonszülések során elkövetett tetteik miatt marasztalta el a bíróság.

„A dr. G. Ágnes és társai ellen a Fővárosi Bíróságon halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége és más bűncselekmények miatt folyamatban volt büntetőügyben a köztársasági elnök elutasította a vádlottak eljárási kegyelem iránti kérelmét” - írta honlapján a Fővárosi Bíróság.

A bíróság a döntésről az érintetteket tájékoztatta.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göbbels
2011. július 10. 15:46
Ez egy tipikus szálka-gerenda effektus! Magamnak engedem, másnak nem! Hát nem pofátlanság a nemzet golyóstolla részéről, hogy egy már engedélyezett művelet korábbi végrehajtóját - felfedező, úttörő - lecsukva hagyja, ahelyett, hogy kitüntetné! Az életben vannak furcsaságok pl. a vakbélműtét felfedezője is abba halt bele, hogy nem volt szakember, aki őt meg tudta volna menteni, de legalább ott nem a jog, vagy a hatalom pofázott bele az életbe!
radala
2011. június 20. 21:50
Kibaszott nagy bunkó köcsög az a Schmitt. Orbán is elmehet a picsába, hogy egy ekkora férget bírt találni, mint ez az SP....
Csigorin
2011. június 20. 14:48
Egyetertek. Amugyis, vegre van valami amit nem irt ala :)
Honfi-fi
2011. június 20. 14:48
Helyes. Ne futkosson szabadon egy babagyilkos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!