Hunvald-ügy: A tanú fenntartja vallomását

2011. szeptember 02. 11:47

A Hunvald-ügy legfontosabb tanúja fenntartja, sem hozzátenni, sem elvenni nem kíván 150 oldalas nyomozati vallomásához, mely az ügy tucatnyi szereplőjét terheli.

2011. szeptember 02. 11:47

Nagy György péntek délelőtt kezdte meg háromnaposra tervezett vallomástételét a Fővárosi Bíróságon. A Hunvald-ügy tanúja korábban gyanúsított is volt: a férfi vevőként tevékenykedett az erzsébetvárosi ingatlanpanamák során. Nagy részletes feltáró jellegű terhelő vallomásokat tett az ügy tucatnyi szereplője kapcsán, így az ügyészség döntése alapján tanúként vehet részt a büntetőeljárásban.

A férfi pénteken leszögezte: 150 oldalas nyomozati vallomásához sem hozzátenni, sem abból elvenni nem kíván. Az ügy elsőrendű vádlottja Gál György, Erzsébetváros egykori SZDSZ-es gazdasági bizottsági elnöke, míg a másodrendű vádlott a szocialista Hunvald György. A tanú szavahihetőségét több vádlott és védő is megkérdőjelezte, ezért szavainak bírósági értékelésén is múlhat majd az ügy megítélése.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!