Hunvald szabadlábon

2011. október 04. 15:35

Szabadlábra helyezte a több százmillió forintos ingatlanpanamával vádolt egykori szocialista országgyűlési képviselőt, Erzsébetváros volt polgármesterét a Fővárosi Bíróság. A döntés nem jogerős, Hunvaldról a Fővárosi Ítélőtábla hoz végleges döntést.

2011. október 04. 15:35

Nem jogerős döntéssel szabadlábra helyezte Hunvald Györgyöt, Erzsébetváros volt szocialista polgármesterét a Fővárosi Bíróság. Mivel a több százmillió forintos ingatlanpanamával vádolt másodrendű vádlott jelenleg semmilyen kényszerintézkedés alatt nem áll, ezért szabadlábon távozhatott. Ügyészi fellebbezés miatt Hunvald sorsáról a Fővárosi Ítélőtábla hoz végleges döntést.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2011. október 05. 20:47
Csak egy dolgot felejt el minden sajtószerv, azt elm,esélni, hogy ki/kik a vevő/veői azoknak az eladott ingatlanoknak, amelyek "áronaluli" eladásával gyanusítják a Hunvaldot & Tsait. Hunvald & Tsai nyilvánvalóan a vörösmaffia tolvajai. De kik a klienseik, és az ingatlanok miért nem kerültek vissza az önkormányzat talajdonába (mert korrupción/áronalul/benfentes info, stb "vették" őket? Hunvald is példát vehet az IDOL-tól! Le kell korrupt-kurvázni az ügyészeket, össze kell csődíteniu a fan clubb-ot, Apró-Biszku féle koncepciós perről kell rohamot kapni....működik, ezzel van tele minden és mindenki...
z.marian
2011. október 05. 00:21
Tipikus maffiózó alkat ez a Hunwald. Csak rá kell nézni.
vizipipa
2011. október 04. 17:56
Aki követi a Hunvald ügy tárgyalását az látja, hogy a fő vád - bűnszövetkezet - ügyben egyszerűen semmi sincs ellene. Nem gondolom, hogy nem tudott semmiről csak ezt bizonyítani is kell.
ZZBMW
2011. október 04. 17:55
Ezért érdemes nagyban lopni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!