Nyomoznak a Biszku-ügyben

2012. február 29. 16:27

A Hír TV információi szerint az ügyészség a Jobbik feljelentése alapján elrendelte a nyomozást Biszku Béla ügyében.

2012. február 29. 16:27

A Fővárosi Főügyészség elrendelte a nyomozást Biszku Béla ügyében – tudta meg a Hír TV. Biszkut a Jobbik jelentette fel az emberiesség elleni bűncselekmények elévülhetetlenségéről és a kommunista diktatúrában elkövetett bűnök üldözéséről szóló törvényre hivatkozva. Szilágyi György és Apáti István az 1956-os forradalmat követő megtorlásokban vállalt szerepe miatt vonná felelősségre az egykori belügyminisztert: többek között felbujtóként elkövetett emberölés, kényszervallatás, jogellenes fogva tartás és hazaárulás gyanúja miatt jelentették fel őt.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Learten
2012. február 29. 19:12
Hasonszőrű ez a hagyó ügyhöz. A bíróság gyakorlatilag elhanyagolta azt az apró tényt hogy ki írta alá a szerződéseket. Ilyenkor sajnálom hogy nem precedens alapú az ítélkezésünk. Ez alapján minden hitelszerződés is hitelét veszthetné... Legalábbis a nagytudású és végletekig képzett bírói ítélkezés szerint.
Learten
2012. február 29. 19:08
"Nyomoznak a Biszku-ügyben" Ez olyan szép! Huszonéve teszik ezt a bűnösökkel, de valahogy csak az offshore számlák nőttek, nem a leültetett és vagyonelkobzásban részesített emberek száma. Sőt, ezutóbbi esetet nem is tudnék idézni. Miért is? A fránya független bíróság...
kjkj945
2012. február 29. 18:25
http://www.betekinto.hu/node/146?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201202
rakosi
2012. február 29. 18:15
Szégyen, hogy egy még nem besározódott pártól az erőfeszítéseiből csak ennyire telik! Rugdosni a döglött oroszlánt és ölre menni a Károlyi szoborral! Én nem azért léptem be a Jobbikba, hogy azt lássam, hogy 90 éves öregembereket üldöznek. Mi a bűne Biszkunak? Az, hogy merte vállalni a múltját nem fordított köpönyeget? Biszkuék felépítették az országot a romokból biztos megélhetést biztosítottak 10 millió magyarnak. A nép nem ismerte a nyomort, amiben most bőven van része! Magyarországon ipart teremtettek virágzó mezőgazdaságot hoztak létre. Amit ők létrehoztak, azt lopták szét magánzsebekbe a nagy rendszerváltók. A rablás a mai napig zavartalanul folyik. A jobbik inkább azok ellen horgadna fel, akik ennek a nagy rablásnak a haszonélvezői. Tessék harcba szállni a simicskákkal pintérekkel csányiakkal stb. Van itt szem előtt bőven nagypályás bűnöző. Ja, hogy ezek veszélyesek? A választóik a Jobbiktól azt remélték, hogy radikálisan fellép majd a nemzeti vagyon lenyúlóival szemben. Nem ez történik ők nyugdíjakat, és nyugdíjasokat üldöznek. A Fidesz gátlástalanul kistafírungozza a holdudvarát a nép nyomora árán a Jobbik, pedig harcol Károlyi szobrával és egy matuzsálemmel. Nem erre kapta a mandátumát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!