Az MSZP szerint a Fidesz átverte az embereket

2012. augusztus 09. 12:21

A szocialisták szerint az, hogy a Nemzeti Eszközkezelő idén egyelőre mindössze 8 devizahiteles lakását vette meg, azt mutatja: „a kormánynak nyolc, mi lesz a jórészt miatta bajba került devizahiteles családok sorsa”.

2012. augusztus 09. 12:21

Az MSZP szerint az, hogy a Nemzeti Eszközkezelő idén egyelőre mindössze 8 devizahiteles lakását vette meg, azt mutatja: „a kormánynak nyolc, mi lesz a jórészt miatta bajba került devizahiteles családok sorsa”, Orbán Viktor és a Fidesz a devizahitel ügyében is „átverte az embereket”. Az ellenzéki párt két politikusa – Simon Gábor képviselő és Bangóné Borbély Ildikó elnökségi tag – erről csütörtökön juttatott el közleményt az MTI-hez, amelyben felidézték: két éve a miniszterelnök azt mondta, az eszközkezelő minden lakáshitelest megment; idén 8 ezer, jövőre 7 ezer, 2014-ben pedig már 10 ezer lakás megvásárlását ígérte.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. augusztus 10. 09:22
S ha már itt tartunk: mi a fenének veszi meg az állam a lakásokat? Hogy segítsen a bankoknak? Ott kell hagyni a lakást a banknak, összesen annyit tenni, hogy a zálogba kért ingatlan eltulajdonlásával megszünt a hiteltartozás (a bank mondta annó, hogy ezt kéri fedezetként, ha elqrta, hát kapja be). És akkor a bank adná oda a lakást a bérlőnek lakbér fejében, ha nem akarná, hogy üresen álljon. Csak hát így nem lehetne lehúzni az államot torzsára (bank és csókos Fidesz-barátok)!
zolinho723
2012. augusztus 10. 09:19
Már aki beveszi a süketeléseit,hazugságait.Itt vidéken az biztos,hogy mindenki szidja őket mint a bokrot.
liberálzöld.
2012. augusztus 10. 09:01
"Az MSZP szerint a Fidesz átverte az embereket" Tetszi, nem tetszik, az MSZP-nek ebben tökéletesen igaza van.
Krupp Skya
2012. augusztus 09. 20:25
Mia a fasz az MSZP, csak nem egy Ma Született Párt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!