Elérhetetlen lehet a Kuruc.info

2013. május 11. 11:24

A Kuruc.info működését is blokkolhatná Navracsics Tibor törvénymódosító javaslata.

2013. május 11. 11:24

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszer jogszabálytervezete alapján a magyar állam hozzáférhetetlenné tehetné azokat a külföldről üzemeltetett oldalakat, amelyeket a bíróság itthon jogszabályellenesnek ítélt.

Ha a tárhelyszolgáltató külföldön volt, eddig nem lehetett leállítani internetes oldalt akkor sem, ha a magyar bíróság úgy ítélte meg, hogy egy tartalom nem felel meg a magyar törvényeknek.

A Kuruc.infó ellen a hatóságok már több eljárást is indítottak, ám eddig egy sem járt sikerrel, mert a portál amerikai szerveren tárolja tartalmait.

Összesen 252 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. január 18. 02:18
Mégis azt teszik. Kivesznek egy mondatot és azt szajkózzák, ahogy te is. Ahhoz hogy képet kapjál, figyelni kéne a tevékenységüket, parlamenti, EP munkájukat. Mindenki azt gondolja, hogy nála van a megoldás kulcsa, csak sajnos azt látjuk, hogy 23 éve egyre csak romlik a helyzet és lassan kezelhetetlenné válik, tehát az eddigi módszerek egyáltalán nem váltak be!
thymian
2015. január 18. 02:17
Na még a szent nyugatról és a szólásszabadságról. Minap volt itt egy cikk a die Weltből, a rasszizmusért elítélt cigányok kapcsán. A kommentelést rövid időn belül lezárták, mit gondolsz miért? Mert mindenki egyetértett. Éljen a demokrácia mi? Ha azt mondják amit a politikusok hallani akarnak, akkor rendben, ha nem, akkor beléjük fojtjuk a szót a demokrácia nevében.
Obulus
2013. augusztus 11. 22:04
Amióta a Fideszt is támadják, azóta nem komilfó?
freehckr
2013. június 03. 23:16
„ám eddig egy sem járt sikerrel” Nem olvasom a Kuruc.info-t, egyébként lesz*rom, de... Internetet cenzúrázni ún. „nyugati típusú” demokráciában lehetetlen. Ráadásul további kényes kérdéseket vet fel, például ki-milyen célból akarja cenzúrázni, illetve ha beindul a cenzúra, akkor onnantól fogva elméletileg nincs is megállás. Például amilyen indokkal a Kuruc.info-t akarják szélsőséges zsidó és posztkommunista baloldali politikai szervezetek cenzúrázni, ugyanezen indokkal az Indexet, HVG-t, és a Népszavát is cenzúrázni lehetne, de az Amerikai Népszavát mindenképp, még a Kuruc.info előtt, de a mi elcs*szett posztkommunista demokráciánkban az „egyenlő mérce” mint olyan, nem létezik. Szóval ez azért már tényleg Észak-koreai/fehérorosz kategóriájú hatalomgyakorlás... Orbánnal és szánalmas söpredék kormányával naponta mossák föl a padlót szélsőjobboldali cionista gittegyletek, de ők csak nyalnának tovább, egyre mélyebbre és mélyebbre. Ideje lenne, ha lassan észrevenné magát a fideszes posztszocialista csőcselék, mert már méterekkel a realitások kőkemény talaja fölött járnak, onnan azért már óriásit lehet bukni... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!