Négy hónap börtönt kaptak a homokzsáktolvajok

2013. június 09. 13:38

A Tatabányai Járásbíróság vasárnap négy hónap börtönbüntetésre ítélte azt a két nőt, aki töltésre váró homokzsákokat tulajdonított el péntek este az árvízi munkálatok egyik almásfüzítői helyszínéről – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

2013. június 09. 13:38
A sajtószolgálat közölte: a 48 éves és a 53 éves ácsi nő gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt mondták, hogy a zsákokat saját használatra lopták, azokban diót és takarmányt tároltak volna. A nyomozók megtalálták az eltulajdonított zsákokat. 
 
A rendőrök a gyanúsítottakat őrizetbe vették és kezdeményezték a gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat. A bíróság vasárnap a két nőt négy hónap, börtönben letöltendő, azonnal végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte.
 
Szalai Tímea, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóiroda-vezetője az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy vasárnap megkezdte büntetésének letöltését Győrben a két nő. Tájékoztatása szerint a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították a két asszonyt, akit a Tatabányai Járásbíróság jogerősen négy hónap, börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélt, közveszély színhelyén elkövetett lopás bűncselekménye miatt.
 
A rendőrség szombati tájékoztatása szerint az eltulajdonított és előkerült 55 zsákot visszaszállították eredeti helyére.

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
naugye!
2013. június 10. 07:54
Magyar Asszonyok! Ne Lopjatok Zsákot Az Áradó Folyóktól!
Bábeli békák
2013. június 09. 22:54
Schiffer kifordult magából, meg a lapátnyél is. http://fn.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/06/07/Arviz-politikusok%287%29.jpg Hiába, aki genetikailag értelmiségi, nehezen aklimatizálódik lapátügyileg, ugye Czeizel?
Bábeli békák
2013. június 09. 22:07
Vajon hány zsákot lopott a Demszki?
Agnieszka
2013. június 09. 22:04
4 hónap is nagyon sok börtönben. Közben mi lesz otthon? Sajnálom őket, nagyon. Viszont ennyire ne legyen senkisem buta. Lopni általában tilos, ennyi zsákot szerintem nem is könnyű elvinni. Hogy nem jutott eszükbe, h. ebből nagy baj lehet? A pocsajiak sem tanultak Olaszliszkából. Ez azért nagyon szomorú. Terménytárolás? Néha elgondolkodom, honnan jön az aluljárókba a termény?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!