Ügyészség: Nincs vesztegetés-gyanú a trafikügyben

2013. június 03. 16:51

Nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn a trafikpályázatok ügyében személyes adattal való visszaélés miatt, ugyanakkor a hivatali visszaélés, a vesztegetés és a befolyással üzérkedés bűncselekmények gyanúját nem találta megalapozottnak – közölte Keresztes Imre főügyész az MTI-vel.

2013. június 03. 16:51

A főügyész közleményében azt írta: a főügyészség országgyűlési képviselők és magánszemélyek feljelentései nyomán – miután a május 3-án elrendelt feljelentéskiegészítés során beszerzett adatok alapján a személyes adattal visszaélés vétsége gyanúját nem lehetett kizárni – a mai napon személyes adattal visszaélés vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Keresztes Imre ugyanakkor hangsúlyozta: a hivatali visszaélés, a vesztegetés és a befolyással üzérkedés bűncselekményének gyanúját a feljelentéskiegészítés nem támasztotta alá, így e vonatkozásban nem rendeltek el nyomozást.

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ha1ba
2013. augusztus 13. 19:45
A Győri Főügyészség is bent van a korrupciós sikkasztásokban Lefizettek elég sok ügyészt !!! Ingatlanjaikon meg is lehet nézzni !!! Itt lehet látni milyen nagy a Győri MAFIA !!!!!!!!!!!!!!!!! Kiska Róbert
ha1ba
2013. augusztus 13. 19:32
A győri rendőrségnél is nagy a korrupció !!! A Hamísitott windows operációs rendszert nemtudták hogy bűncselekmény és a győri NAV-hoz küldték hogy nyomozza ki !!!! Elötte a fogyasztóvédelemnél volt az ügy és nem csináltak semmit !!! ÉS lehet látni Győrben milyen TRIUMVIRÁTUS müködik !!! A saját házam elött megtámadtak és nemtalálják az elkövetöt már több mint egy éve és videó felvétel is van !!!! Lehet hogy Papp Károly is bent van a korrupcióba !!! Győrből került fel !!!
micream
2013. június 04. 09:26
na! elég a nézelődésből, mindenki mehet haza, a főügyész úr megmondta, hogy nincs itt semmifle tényálls fennforgása! nincs itt semmi látnivaló!
=nessuno=
2013. június 03. 23:45
Csalódtam volna Poltban. Meg az ő ügyészségében. Mennyire erőlködhettek, hogy ráhúzzák valamelyik tényállásra...:))) Jogászkodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!