Letilthatja adatait a pártok elől

2014. január 08. 10:01

A Nemzeti Választási Iroda által kiküldött levelekben, illetve az interneten is megtilthatják a választók, hogy kiadják adataikat a pártoknak.

2014. január 08. 10:01

A pártok alapesetben használhatják kampánycélra a választói névjegyzékben szereplő adatainkat, akik azonban ezt nem szeretnék, megtilthatják adatok kiadását, ha a megfelelő pontot beikszelve visszaküldik a Nemzeti Választási Iroda levelét, illetve jelzik ezt az NVI honlapján, vagy az ügyfélkapun keresztül.

De nem csak a pártok személyes kampányai, hanem a cégek marketingtevékenységei is letilthatóak ily módon.

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Grüezi
2014. január 08. 22:48
Ha valaki letiltotta magat akkor onnantol kozvetlenul agyarorszag qrmanyatol fogja kapni a kampanyanyagot. Csak a narancs logot cserelik le czimeresre :)
feketemacska
2014. január 08. 17:25
Egyáltalán létezik valaki aki odafenn a magasabb régiókban nem ismeri az adatainkat?? Adataink bármikor előhúzhatok ilyen vagy olyan okból.Sőt,mint árucikkek piacra kerülnek. Ez a tiltás abszolút nevetséges és felesleges. A reklámpapírok jól égnek a kazánban.Egyébre is jók olykor.A kéretlen telefon egészségrablók és hitelajánlatot duruzsoló bankok egy kattintással befagyaszthatók. Nincs mit félnünk,mert aki az átkosban megfigyelt volt,most is az lesz hamarosan. Aki pedig jó matekosként ismeri a teljes hasonulást,belekapaszkodhat a két nagy fanatikus táborba,aszerint,milyen szelek fújnak.
egysegelem
2014. január 08. 10:29
Elkepzelem a fidesz partirodai munkatarsakat amikor modnjak, hogy jo eddig minden ok, most azt a listat kerem akik letiltottak, koszonom.
vigyor
2014. január 08. 10:20
...azé baxák meg, miért nem a hozzájárulást kell elküldeni, miért a tiltást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!