Mesterházy a MOB-nál érdeklődik a Magyar Csapat elnevezés miatt

2014. február 19. 17:39

Mesterházy Attila azt szeretné megtudni: milyen feltételekkel használja a Fidesz a Magyar Csapat elnevezést, hiszen az oltalom alatt áll és csak a Magyar Olimpiai Bizottság engedélyével lenne használható.

2014. február 19. 17:39

Kötött-e szerződést a MOB a Fidesszel arról, hogy átengedi a Magyar Csapat megnevezés használatát? Ha igen, mikor és milyen feltételekkel? Fizet-e a Fidesz a Magyar Csapat elnevezés használatáért, és ha igen, mennyit? Erről érdeklődik Mesterházy Borkai Zsolttól, a MOB elnökétől.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala nyilvántartása szerint a Magyar Csapat kifejezés a MOB kezdeményezésére védjegyoltalom alatt áll, a Fidesz mégis így nevezi kampánycsapatát – írta Mesterházy Attila, arról érdeklődve, tett-e feljelentést az olimpiai bizottság iparjogvédelmi jogok megsértése miatt.

Az MSZP elnöke szerint Borkai Zsolt feljelentési kötelezettsége csak akkor nem áll fenn, ha a védjegyoltalom jogosultjaként engedélyt adott a védjegy használatára, a használó pedig ennek fejében díjat fizet.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. február 19. 20:09
Ez a dobseggű dzsigoló miről magyarositott?
tango47
2014. február 19. 20:04
Na végre talált egy fogást! Ez már tényleg sajnálatra méltó!
tunde04
2014. február 19. 19:32
ennek az idiótának nincs jobb dolga, miért nem simonnál érdeklődik a százmilliók után? miért nem a bajai videó ügy foglalkoztatja, vagy gyuriferi meg nem talált szakdolgozata, vagy az atomerőműnél nem fellelhető teljesítési papírok izgatják a fantáziáját? miért a fidesszel foglalkozik? inkább saját házatáján kellene sepregetni, mert igen nagy a mocsok!
Crüwel
2014. február 19. 18:36
Fajsúlyos kérdés,-mondjuk pont Mesterházy szint...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!