Fodor Gáborék beleköphetnek a balos levesbe

2014. szeptember 17. 14:28

A Fodor Gábor vezette Liberálisok is megnehezíthetik a baloldali kis pártok dolgát október 12-én Budapesten az önkormányzati választásokon – írja a Magyar Nemzet.

2014. szeptember 17. 14:28

A lap szerint a szervezet számos kerületben önálló polgármesterjelöltet indít az MSZP, az Együtt–PM és a DK közös jelöltjeivel szemben. Újpesten például, ahol az MSZP-s Trippon Norbert a baloldali közös jelölt, a Liberálisok ráindíthatják Boruzs András pártigazgatót, de Erzsébetvárosban, a már jogerősen is elítélt MSZP-s Hunvald György által korábban irányított kerületben sem csak egy baloldali jelölt neve lesz a szavazólapon: a DK-s Farkas Ferenccel szemben elindul a Liberálisok színeiben a már több pártot, köztük a jobboldalt is megjárt Kecskés Gusztáv. Ahol pedig nem Fodorék, ott egykori MSZP-sek vagy a szociáldemokraták indulói oszthatják meg a baloldali szavazókat.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztív
2014. szeptember 18. 10:43
Fodor Gáborék már elég régóta csak beleköpnek mindenféle levesbe, ezen nem lepődik meg senki szerintem. Be kéne végre látniuk, hogy amit folyton hajtogat, hogy "kellenek a liberálisok", az nem igaz, legalábbis az ilyenek biztos nem kellenek. Ha Gyurcsány haverja nem tolja be valahogy a balos összefogásba, akkor még mindig ott lenne ahová való, mégpedig a süllyesztőben.
Zsolt75
2014. szeptember 18. 07:31
Nem beleköpni, hanem egy jó nagyot meríteni akarnak.
luji
2014. szeptember 18. 06:50
Kik fognak Fodorékra szavazni?
enes
2014. szeptember 17. 19:53
Hogyan lehet ilyen tapló címet adni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!