Újabb nemi erőszak miatt indít vizsgálatot az ELTE

2014. október 02. 07:38

Az Index szerdán közölt egy cikket, melyben egy meg nem nevezett fővárosi jogi kar tavalyi gólyatáborának résztvevője mesélte el, hogyan lett szexuális erőszak áldozata. Az ELTE ÁJK úgy tűnik, magára ismert, Király Miklós dékán ugyanis bejelentette, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben nemcsak az erőszaktevő ellen, hanem azok ellen is, akik eltussolták az ügyet.

2014. október 02. 07:38

Az Index szerdai cikkében ismét megszólalt egy lány, aki szexuális erőszak áldozata lett egy gólyatáborban tavaly. A cikkből csak annyi derül ki, hogy egy fővárosi jogi kar gólyatáborában történt az eset, a lány pedig elmondta: lebeszélték róla hogy feljelentést tegyen, és eltussolták az ügyet. Végül ő hagyta ott az egyetemet, és nem az erőszaktevő.

Az ELTE ÁJK vezetése a cikk megjelenését követően szerdán bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben, és várhatóan büntetőfeljelentést is tesznek. Király Miklós dékán hangsúlyozta, hogy azokkal szemben is szigorúan el fog járni, akik szerepet játszottak az ügy eltussolásában.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pajszer
2014. október 02. 08:57
Ugyan... El fogják sikálni az egészet, ez csak fal duma.
TÖRD ÖSSZE A TV-D!
2014. október 02. 08:47
Az ELTe ÁJK 65 éve hazaárulókat és bűnözőket képez: vérbírókat, pribékeket, maffiózókat.
TÖRD ÖSSZE A TV-D!
2014. október 02. 08:47
Az ELTe ÁJK 65 éve hazaárulókat és bűnözőket képez: vérbírókat, pribékeket, maffiózókat.
TÖRD ÖSSZE A TV-D!
2014. október 02. 08:34
A debreceni Refiben, a Református Kollégium Gimnáziumának fiú- és lánykollégiumaiban is szexuálisan megalázó illetve testi épséget veszlyeztető beavatások zajlanak a nyíltan, az iskolában és a kollégiumban is FIKÁKnak nevezett, így megszólított elsősökkel szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!