Molnár Csaba is gitárt ragadott

2015. február 18. 15:14

Továbbra sem tudni, mi jön a DK-nál, de az biztos, hogy Vadai Ágnes után Molnár Csaba is gitározott egyet. Talán a tisztújításra kampányolnak.

2015. február 18. 15:14

Molnár Csaba is gitárt ragadott a Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán megosztott videóban. Az ismét „JÖN... JÖN... JÖN.” felirattal kirakott videóval kapcsolatban egyetlen tippünk van: szombaton tisztújító kongresszust tart a párt, így talán a jelenleg hivatalban lévő alelnökök kampányának lehetünk tanúi. Ebben az esetben várható gitározós videó Niedermüller Pétertől és Debreczeni Józseftől is.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci
2015. február 19. 15:09
Valóban nem tudni,mi jön a DK-nál,de a Mandiner kitartóan promotálja. Miert is? Egyebkent val'szeg a vasárnapi választásra gyúrnak. Lesz itt buli, ha a hulladek-koalíció nyer. Engem az sem érdekel,ha a fejük tetejére állnak.Politikai hulladek politikusok levakarhatatlan kis hiéna csapata. Egyebkent a leggitarozas tökéletesen jellemzi őket. Úgy tesznek,mintha gitaroznanak? Ja, kormanyon meg ugy tettek, mintha kormányoznának. Ezek tényleg a politikai léggitarozás díszpéldanyai. Akárki preselte ki az agyãból ezt a promóciós ötletet,kösz, telitalálat.
kukagyerek
2015. február 19. 09:40
Végjáték, gitárral!
balbako_
2015. február 19. 08:00
Egyre több politikushoz méltó akció....
Mindjárt
2015. február 19. 05:29
ROTFL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!