Blikk: Gyilkossági kísérlet miatt ült a Quaestor gyanús új vezére

2015. március 25. 08:03

A Blikk szerint gyilkossági kísérlet és lányok futtatása miatt ült börtönben Orgován Béla, a Quaestor új vezérigazgatója. A tápiósági Orgován korábban többnyire munkanélküli, illetve közmunkás volt. Március 16-án Tarsoly Csabát váltotta a brókerbotrányba keveredő cég élén.

2015. március 25. 08:03

A Blikk információi szerint gyilkossági kísérlet miatt négy év három hónapot, üzletszerű kéjelgés előkészítése miatt pedig kilenc hónapot ült börtönben Orgován Béla, a brókerbotrányba belebukó Quaestor új vezérigazgatója. Mint írtuk, tápiósági férfi korábban munkanélküli, illetve közmunkás volt, március 16-án viszont Tarsoly Csabát váltotta a Quaestor élén.

Március 9-én jelentett állítólag csődöt a Quaestor Financial Hrurira Kft., a csődeljárás azonban nem kezdődött meg, így valójában folyhattak a kifizetések, miközben a kisbefektetőket elküldték a fiókokból. Március 16-án az anyacégben, tehát a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-ben többségi tulajdont szerzett a Quaestor Financial Hrurira Kft., miközben a gyanús vezetőváltást is bejelentették.

A Magyar Nemzet szerint kedd este rendőrök jártak Orgovánnál Tápióságon.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2015. március 25. 10:31
hát igen...az öko-társ vezetöjén mora veronikán kattant a bilincs 42! db nyomozo kiséretében..fényképezték jobbrol-balrol ahogy vezetöszáron terelgetik..néhány rosszul könyvelt tampon! számla miatt...
Áldott legyen bölcs kormányunk
2015. március 25. 10:14
Mindig új neveket hoznak elő. Kaya Ibrahim és Josip Tot nem ért rá?
szintiboj
2015. március 25. 09:55
Érdekes hogy ennél a cikknél nem tolonganak a menetes kommentelők... Biztos bayerzsóti euróvíziós böfögése fontosabb, ott lehet egy jóízűt zsidózni.
kukagyerek
2015. március 25. 09:33
Szemét rasszistákok! Miért fáj az nektek, hogy egy "kisember" lett a vezírigazgató. Nektek semmi sem jó, nácikok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!