Csődvédelmet kért a Győri ETO

2015. március 13. 19:16

A Quaestor Financial Hrurira Kft csődje miatt csődvédelmet kért a Győri ETO FC. A futballklub már tárgyal a partnereivel a klub jövőjéről.

2015. március 13. 19:16

Csődvédelmet kért az NB I-es győri labdarúgócsapatot működtető Győri ETO FC Kft. A futballklub honlapján olvasható rövid közlemény szerint a lépésre a „közvélemény előtt ismert okok miatt” került sor pénteken. A tájékoztatásból kiderül az is, hogy a kft. a partnereivel már felvette a kapcsolatot, és folyamatosan tárgyal a klub jövőjéről.

A helyzet azzal vált nehézzé a Győri ETO FC-nél, hogy hétfőn öncsődöt jelentett a Quaestor Financial Hrurira Kft., a klubot tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége.     

A győri klub a honlapján arról is tájékoztatta szurkolóit pénteken, hogy az NB I-es, a női NB II-es, az NB III-as és valamennyi korosztályos együttes pályára fog lépni a hétvégi fordulóban, így megrendezik a Győri ETO FC-Lombard Pápa Termál FC OTP Bank Liga-mérkőzést is hétfőn.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alarik
2015. március 14. 00:52
Miriuta meg kilépett a szarból, egyenest bele a fosba.
VakzKommondor
2015. március 13. 21:05
http://444.hu/2015/03/13/egyetlen-szo-ami-lehetove-tette-60-milliard-forint-elsibolasat/ Véletlenek SOROZATA. ÉS pont akkor amikor a simicska bemutatott.
Vitez Rezsi Erik
2015. március 13. 20:10
Gondolom, hogy csak orak kerdese, hogy egy fideszes fasz bejelentse, hogy az ETO hungarikum es gyorsan nehany szazmilliot bele kell verni az adonkbol !
adónkból.kikent.focistaribancok
2015. március 13. 19:54
https://www.facebook.com/barbara.kis.37 a kikent kifent hölgyike az ADÓNKBÓL IS FENNTARTOTT győri sportcentrum alkalmazottja https://www.facebook.com/baratsagpark?pnref=lhc azaz az adónkból kikent kifent és az ADÓNKBÓL ÉLŐ focista is dugogatja még pénzzel nyilván https://www.facebook.com/kiss.mate.129 NE AZ ADÓNKBÓL TARTSANAK KIKENT KIFENT PICSÁKAT A FOCISTÁK
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!