Quaestor-károsultak tüntettek Budapesten

2015. április 12. 10:26

A Quaestor-ügy nagyjából ezer károsultja demonstrált szombaton Budapesten a teljes kártalanításért.

2015. április 12. 10:26

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2015. április 12. 16:14
A paci micsodáját már. Kockázatos befektetést csináltak, csak az irreális hozamot nézték. Most osztoznának a káron; érdekes, a hasznon biztos nem osztoztak volna. Pont, mint a devizások.
GV0917
2015. április 12. 16:13
Tüntetők a 100 %-ért! Ez egyszerűen nem PÁRTÜGY! Ha mindenki elítéli azokat a szélhámosokat, akik 2-3 százezer Ft-ra lehúznak idős embereket csodamatrac, gyógyfotel, rozsdamentes edények vásárlása örvén-akkor miért nem ítélik el a bróker brancsot, a kapzsi "játékosokat" Hát honnan volt Mancika mamának 45 millája? Pedig Érden nem is volt villája! Ismerőse volt csak, Ki kuncsaftért kajtatott!Így Mancika néni, úgy Mancika néni, fűzte a mondatot! De nem kell ahhoz nagy tudósnak lenni, Hogy ki javasolja: az utcára kell menni! Még a szélirány is bomlasztó tényező, Ki is használja azt a sok "önfényező"! A ballibsi banda itt a fő tényező! Mert mindent megpróbálnak, hátha az lesz nyerő! Azétr hát fogja be a kapzsi pofáját, aki a "harmincon túl "is kéri a suskáját! Van már énmögöttem elég sok évtized, Illik hát hogy tudjam: Csak havernak fizet! Mert amit a végén a ruszki meghagyott, Vitték az "utódék"-nagyot és nagyobbat, Ki amennyit tudott, most : A BECSÜLET SZOBRA ő, és ítél másokat. Mert még nem lakott jól! Addig míg "fogni "tud-menjünk hát emberek! Nyissunk nekik kaput!Hogy elmehessenek a pokol fenekére- Aztán egyék egymást, ott a pokol mélyén, Ott aludjon ha tud a tüzes matracán! Aztán megállhatnak -mert ez lett a "Kánaán"!
kamasuka
2015. április 12. 15:10
https://www.youtube.com/watch?v=GEXOpm0H7QA
august
2015. április 12. 15:06
:) Szerintem ezt a "tüntetést" 2 perc alatt azonnal ellentüntetéssé lehetne változtatni, ha elterjesztenék a tüntetésen lébecolók között, hogy a Habony urat is kártalanítani fogják. Azonnan beindulna a gépezet, hogy honnan van ezeknek ekkora befektetni való pénzük, amikor éheznek az emberek, és gyerekek szédülnek ki a padokból az éhség miatt, és nehogy már az ÉN pénzemből kártalanítsák.. Még lehet hogy nagyobb tömeget is tudnának összeverbuválni erre. Ez a kettősség zseniális, szinte egyszerre tüntetnek, délelőtt az éhező gyerekekért, délután meg a magánbrókereknél eltűnt 30-40 milliós befektetések állami kártalanításáért..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!