Százmilliót rejtegetett otthonában a Buda-Cash egyik vezetője

2015. április 22. 11:53

A Buda-Cash egyik vezetőjének a lakásában százmilliós nagyságrendben találtak eldugott készpénzt a rendőrök, így újabb házkutatásokat is tartanak majd a cégnél és más kapcsolódó cégeknél. Egy füzetet is találtak a rendőrök, amiben a cég valós könyvelését vezették – írja az Index.

2015. április 22. 11:53

Százmilliós nagyságrendben talált a rendőrség elrejtett készpénzt a Buda-Cash egyik vezetőjének a lakásán – írja az Index. A legnagyobb fogás az a füzet volt, amelyben a cég valós könyvelését vezették évekre visszamenőleg.

A fogás után ismét házkutatást tartottak a Buda-Cashnél és más kapcsolódó cégeknél.

A főügyészség azt közölte, hogy 68 milliárdnyi vagyont foglaltak le a brókercégnél, amiből fedezni lehet a 62 milliárdos kárt. Matolcsy György jegybankelnök viszont azt mondta kedden, hogy 96 milliárd forint hiányzik a Buda-Cashnél.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. április 22. 16:25
"Százmilliót rejtegetett otthonában a Buda-Cash egyik vezetője" ""A február 24-i leltár szerint mintegy 96 milliárd forint hiányzik "" hol a többi?
hátakkor
2015. április 22. 16:14
Balek
oskar
2015. április 22. 13:43
Azt gondolom, hogy ilyen után annyira kellene osztogatni a börtönéveket, hogy a pénzt önként elővennék. Mert ki tudja mennyi van még eldugva??? Ha nem kártalanított a felelős akkor azt a pénzt ülje le!!!!!!!!!!!! Mint Madoff.
csergolec
2015. április 22. 13:16
"Százmilliót rejtegetett otthonában a Buda-Cash egyik vezetője" Hol másutt tarthatná,a banki kamat,szinte 0,a bróker cégek lenyúlják a befektetők pénzét,nincs más,marad a ciha.:((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!