A menekültügyi eljárás lerövidítéséről tárgyal ma a parlament

2015. július 03. 07:55

Pintér Sándor menekültügyi eljárásokat lerövidítő előterjesztéséről mondhatják el véleményüket az Országgyűlés képviselői pénteken. Az alapvető jogok biztosának, valamint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tavalyi évről szóló beszámolója, valamint a szerencsejáték-törvény módosítása is napirendre kerülhet.

2015. július 03. 07:55

Újabb menekültügyi törvényváltoztatási javaslatot tárgyal az Országgyűlés a ma folytatódó nyári rendkívüli ülésezésén. A képviselők ezúttal a belügyminiszter menekültügyi eljárásokat lerövidítő előterjesztéséről mondhatják el véleményüket. A Ház rendkívüli ülésének összehívását – a jövő hétfőihez hasonlóan – a kormány kezdeményezte.

A házelnök napirendi javaslata alapján pénteken kivételes eljárásban tárgyalhatják a belügyminiszter menekültügyi eljárások lerövidítésére tett javaslatát, amely a magyar-szerb határra tervezett ideiglenes kerítéssel összefüggésben rendelkezik a határ menti ingatlantulajdonosok kártalanításáról is.

Az ülés további részében a képviselők egyebek mellett az alapvető jogok biztosának, valamint az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tavalyi évről szóló beszámolóját, továbbá a szerencsejáték-törvény módosítását is megvitathatják még egyszer a hétfőn várható zárószavazás előtt.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 03. 09:32
A herék tárgyalgatnak ahelyett, hogy intézkedtek volna már hónapokkal ezelőtt. Így teszik tönkre Magyarországot!
sersem4
2015. július 03. 08:31
Csak nehogy a Pintér épitse a keritést is,mertha olyan gyoran sikerül neki keritést épiteni,mint két hét alatt rendettennie,akkor borzasztó hosszú két hétnek nézünk elébe......
csuka
2015. július 03. 08:28
Az alábbi eljárás gyorsítása a cél: A felcsúti, hazudozó, cigány vajda minden idegent befogad. Szállást, ételt és zsebpénzt is ad nekik. Ezért is jönnek annyian. Mind a rendőrségi autóra akar felszállni, amit euro-taxinak becéznek. A gucci Orbán habonyi nótára járja a pávatáncot. "... Magyarország a dublini rendszer előírásainak betartására, illetve az annak szabályai szerint visszaküldött bevándorlók befogadására tett ígéretet" "Megfelelnek Magyarország és a magyar emberek érdekeinek azok a döntések, amelyek Brüsszelben az unió kétnapos csúcsértekezletén a migráció kérdésével kapcsolatban születtek – mondta Orbán Viktor." A 'ne a mit hazudok-at figyeljék' ismét biztosította Brüsszelt, hogy minden ejus segget kinyal. A bevándorlós handabandázása csak a félrevezetett választóinak szóló, Habony-Flinkeistein féle, 'politikai termék'.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!