Életnagyságú karton Orbánnal báboztak a Quaestor-károsultak

2015. július 27. 17:18

A Quaestor-károsultak vezérszónoka azt mondta, ő nem volt felelőtlenebb a befektetéskor, mint az ugyanott közpénzt elhelyező állami vezetők. Dínom-dánom lesz – ígérték.

2015. július 27. 17:18

A Quaestor-ügy károsultjai sajátos demonstrációt tartottak Budapesten. A kis létszámú rendezvényen Himmer Éva felolvasta a „hétfejű sárkányként”, illetve az ügy felelőseiként emlegetett hét személy nevét, továbbá életnagyságú kartonfiguráikat elhelyezték a szónoki emelvényen. Néhány résztvevő még bábozott is velük egy kicsit. 

A „hétfejű sárkány” a szervezők szerint: Orbán Viktor, Tarsoly Csaba, Szijjártó Péter, Matolcsy György, Windisch László, Rogán Antal és Orgován Béla.

A vezérszónok arra emlékeztetett: ő és a többi károsult ugyanannyira volt körültekintő, amikor a Quaestornál helyezte el a pénzét, mint azok az állami vezetők, akik közpénzzel tettek ugyanígy. Himmer hozzátette: ő megdolgozott az emberhez méltó életért, nem akar szociális temetést. Végül arról is beszélt, hogy győzni fognak, és akkor országos dínom-dánom lesz.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. július 28. 16:34
Hát ... én nem így tudom! "Nincs a banki kamatnál .... nagyobb hozam, ezt már illene tudni.
Eper
2015. július 28. 10:30
Hivatalos pénzintézetbe tettük a pénzünket 6.5 %-os hozam mellett. Ez nem pilótajáték. Történt egy bűncselekmény, amihez nekünk semmi közünk.
Anti Komcsi
2015. július 28. 10:10
Nem a kormány feladata minden felelőtlen befektető kárpótlása, az adófizetők pénzéből főleg nem!
Kala pál
2015. július 28. 08:45
Kamukötvényeket bocsájtottak ki, mi a garancia, hogy a befizetési bizonylatok valódiak? Ugyan úgy lehetnek azok is kamu papírok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!