Leszarozva dicséri játékosait a Videoton edzője

2015. augusztus 31. 13:23

Bebizonyítottuk, hogy középszerű, szar játékosokkal is tudunk minőségi, jó játékot nyújtani! — nyilatkozta a Debrecen elleni győzelmet követően Pető Tamás, a Videoton megbízott edzője, aki ezzel elődjének szavaira utalt, aki azt mondta, középszerű játékosokból nem lehet jó csapatot építeni.

2015. augusztus 31. 13:23

Őszintén nyilatkozott egy magyar fociedző, kezdtünk el címet adni, miközben a Cinken Pető Tamással, a székesfehérvári Videoton megbízott edzőjével készült videóinterjút néztük: „Bebizonyítottuk, hogy középszerű, szar játékosokkal is tudunk minőségi, jó játékot nyújtani!” — fogalmazott Pető Tamás, majd megköszönte az interjút.

Csakhogy Pető ezt nem szó szerint értette, hanem elődjének, a francia Bernard Casoni nyilatkozatára utalt, aki a csapat egyes játékosairól a Nemzeti Sportnak adott interjújában azt mondta: „Nem akarok megbántani senkit, de középszerű futballisták. Még Magyarországon is. Alaposan túlértékelték őket, ám ezt az idő úgyis bizonyítja.” Casoni Petővel sem volt elégedett, a sportlapnak közölte: kirúgta volna, ha marad.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2015. szeptember 01. 08:39
Minőségi játék?Hamár ott ült a kispadon,miért nem nézte a meccset?
kukagyerek
2015. augusztus 31. 17:27
"Leszarozva dicséri játékosait a Videoton edzője" ..................... A leszaroráz helyén való, de mire fel dicsérte a játékosait? Szarul futballoztak végig! A véletlenen múlott, hogy megint ne győzzenek.
gudmen
2015. augusztus 31. 17:26
még több stadiont ezeknek az egyébként 1-7 milliot keresö taho barmoknak...
belfegor6
2015. augusztus 31. 14:59
Petö Tamás játékosnak is gyenge volt és hogy Ő edző lehessen ez minősiti a Magyar labdarúgást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!