Kocsis Máté rendőröket is bevet a Simicska-oszlopok bontásáház

2016. január 04. 03:23

Kocsis Máté vasárnap úgy nyilatkozott: a Fővárosi Önkormányzat a rendőrség segítségét kéri a Mahir hirdetőoszlopainak elbontásával kapcsolatban, mivel a cég akadályozza a bontási munkákat. Hozzátette, hogy új oszlopok felállítására a Mahir Cityposter Kft.-nek semmilyen jogi alapja nincs, hiszen sem érvényes szerződéssel, sem közterület-használati engedéllyel nem rendelkezik.

2016. január 04. 03:23

A Fővárosi Önkormányzat a rendőrség segítségét kéri a Mahir hirdetőoszlopainak elbontásával kapcsolatban, mivel a cég akadályozza a bontási munkákat – mondta Kocsis Máté önkormányzati és rendészeti tanácsnok vasárnap az MTI-nek. Közölte, a Fővárosi Önkormányzat az októberi közgyűlésén szerződést bontott a Mahir Cityposter Kft.-vel, mivel a cég nem teljesítette maradéktalanul az abban foglaltakat.

 

December 31-ig adtak határidőt arra, hogy a közterületi hirdetőoszlopokat elbontsák, de erre nem került sor, ezért a BKK Közút szombaton megkezdte a bontást, amelynek költségeit a Mahir-re fogja terhelni. Hozzátette: az elbontás jogszerű, mert a Fővárosi Törvényszék elutasította a Mahir ideiglenes intézkedés iránti kérelmét, de a cég akadályozza az oszlopok bontását, ezért kérik a rendőrség segítségét a vonatkozó jogszabályok betartatásához. Az őrző-védő cég, amelyik ennek ellenére is akadályozza a munkálatokat, elveszítheti a tevékenységére vonatkozó engedélyét – jegyezte meg.

 

Kocsis Máté elmondta még, hogy új oszlopok felállítására a Mahir Cityposter Kft.-nek semmilyen jogi alapja nincs, hiszen sem érvényes szerződéssel, sem közterület-használati engedéllyel nem rendelkezik. A Mahir az önkormányzati döntésre reagálva korábban közölte: tekintettel arra, hogy a szerződés felmondása „nyilvánvalóan jogszabályba ütközik, egyben bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúját is felveti”, a cég a felmondás kézhezvétele után azonnal megteszi a szükséges jogi lépéseket azért, hogy megóvja törvényes jogait és érvényesítse jogos igényeit.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. január 05. 14:18
Nem is olyan régen Simicska volt Orbán cinkostársa a nemzet fosztogatásában és az egész zsideszbolsi csürhe haragját kiprovokálta ki az aki kritizálta a Simicska-Orbán mutyikat. Ezek a Simicska oszlopok amiknek a lebontását most pintőrség garantál nem is olyan régen kizárólag a Fidesz propagandának adtak helyet. Mindez undorító és tipikusan jellemző a zsideszbolsi csőcselékre és a felcsúti bandára de az igazi probléma az, hogy amikor Simicska pert nyer akkor azt nem a felcsúti cigányon vasalják be hanem a magyar adófizetőkön. Hajrá zsideszbolsi maffia :D
császár
2016. január 05. 13:37
A parlament, a bíróság, a rendőrség kapcarongyként van rángatva. Mindemellett ez a leszámolás nagyon sok pénzükbe is kerül.
komondor
2016. január 05. 12:31
Undorító ez az egész maffia!!
mákgubó negyedszer
2016. január 05. 12:31
Nem lehet hogy a Nemzet Geniusa túltolja a felcsúti biciklit, miközben Tarlós papát is szopatja? A geciző ezt-azt tud.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!