Nem érzi magát felelősnek az NVI elnöke

2016. február 25. 12:19

Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke nem tartja magát felelősnek a kedden történtekért. Kijelentette: a kopaszok a kigyúrtak is kezdeményezhetnek népszavazást. A keddi eseményeket azonban „cirkusznak” tartja, az ilyen esetek miatt már fél éve kezdeményezte a törvénymódosítást.

2016. február 25. 12:19

A Nemzeti Választási Iroda elnöke, Pálffy Ilona nem tartja magát felelősnek a kedden történtekért, mert szerinte attól függetlenül, hogy kik tartózkodtak az irodában, rend volt.

„Az, hogy ők kigyúrtak, kopaszok, fehérek vagy nem fehérek, az nem tartozik arra, hogy minden állampolgároknak lehetősége van népszavazást kezdeményezni” – szögezte le az elnök az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Nem volt ok az intézkedésre

A kérdésre, hogy nem volt-e gyanús neki a huszonöt kopasz ember az iroda bejáratában, azt válaszolta, attól még, hogy gyanúsak, nem lehet elküldeni őket, mert mindenkinek véleménynyilvánítási szabadsága van.

A kollégái többször lementek és megkérték a várakozókat, hogy ne állják el az utat a blokkolóórához, azonban „ott nem volt olyan, amiért intézkedni kellett volna” –hangsúlyozta Pálffy. Hozzátette: ha nem történik törvényi szabályozás és a Kúria újra meghirdeti három héttel hamarabb, hogy „lehet tömegnyomort csinálni” a Nemzeti Választási Irodánál, akkor ismét be fog engedni mindenkit az aulába.

Az elnök már fél éve törvénymódosítást kezdeményezett

Ugyanazt a népszavazási kérdést akár huszonöten is benyújthatják. Csak akkor vizsgálják részletesen, hogy pontosan mi áll a papíron, ha az illető már blokkolt és bejött - magyarázta.

Ezek miatt az esetek miatt nyújtott be már augusztusban törvénymódosítást az elnök. „A tegnapi nap kétségtelenül cirkusz volt, ezért kell módosítani a törvényt. Én nem tehettem mást” - szögezte le.

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2016. február 27. 09:18
Nem is felelős! Már miért is lenne az? Ő, mint hivatalvezető, nem határozhatja meg, hogy kik nyújthatják be a szavazásra vonatkozó kérdéseiket. Ha azt egy lábatlan, 45 kilós vékonydongájú teszi meg, akkor ő is ugyanúgy élt az állampolgári lehetőségével, mint ahogy a nála vastagabra nőtt (hízott) emberek megtették. A Nyakó meg egy használhatatlan balfék. És ilyenek vezették, meg akarnák megint vezetni az országot, akik arra sem képesek, hogy vagy időben érjenek a helyszínre, vagy fogja magát, és ha kell, bújjon át a "kigyúrtak" lábai között, de érje el a tetves sorszámot kiadó gombot, mert az a pártjának érdeke. Aztán majd lehet panaszkodni, és még igazat is adni a számára! Amit még én is megadnék. Talán. Esetleg. Bár nem hiszem, mert a szoclibsiket már emberszámba sem tudom venni.
illesl
2016. február 26. 15:27
Kálmán Olga egyetlen jó riportja a Mogács Dániel féle riport: https://www.youtube.com/watch?v=WBva2g3evGk Az összes többi egy magát okosnak képzelő agresszív tyúk maszopos mantrája. Egy ideig néha érdekes volt, de ma már lejárt, angyon használt lemez.... https://www.youtube.com/watch?v=WBva2g3evGk
Kubatov Security
2016. február 26. 00:49
Frissítés: néhány további adalék a Kubatov-legények értékrendjéhez, illetve ahhoz a kubatovi hazugsághoz, hogy nem is fradiszekusokról van szó: Idézet az egyik képről tibike krakowszky: A Fradi Secuban! Pusztul mindenki! kim dzsung orbán un viktori demokrácia 2016-ban Fészbik képek garmadája https://kuruc.info/r/6/155526
Kubatov Security
2016. február 26. 00:45
Csányi Misi (Ragyás) https://m.facebook.com/profile.php?id=100008098426080&fref=ts többszörösen elítélt, börtönviselt Kubatov-kedvenc, barátaihoz hasonlóan ő is gyakran felbukkan a szolnoki Cantaloop táncházban. Ő a szolnoki csapat vezetője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!