Nemzetbiztonságra hivatkozva titkolózna az állam

2016. november 15. 12:19

Terrorveszélyre, és így a nemzetbiztonságra hivatkozva 30 évre titkosítaná a kiemelten fontos beruházások adatait a kormány. Nem csak a műszaki, hanem a pénzügyi adatokat is.

2016. november 15. 12:19

Olyan törvénymódosítást készített a kormány, melyet ha elfogadnak 30 évig titkosak lesznek a kiemelten fontos létesítmények műszaki és pénzügyi adatai. A javaslat a nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozik, és a terrorveszély miatt titkolná el az adatokat. Ebben az esetben még csak pert sem lehet indítani az adatok nyilvánosságáért, a nemzetbiztonsággal való indoklás ugyanis ezt lehetetlenné teszi.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. november 16. 06:49
A felcsúti maffia programja a magyaroknak: Csak a mocsok Csak a szajré Csak a Fidesz Ezeknek a magyar csak ostoba csicskás. Szegény Magyarország!
august
2016. november 16. 06:23
:))) A tényszerűség kedvéért tegyük hozzá, hogy a gyalázatos titkolózást ráadásul olyan törvénnyel teszik,és igazolják, amit a balliberális kormányok alatt alkottak.
august
2016. november 16. 06:19
"A szoci kormányok idején ilyen gond nem volt, ----------- :) Ott nem volt gond, ha jól tudom egyszerűen ellopatták a tervrajzait mint például a rendőrpalotának.. Ha ez az ellenzék működne amerikában akkor kedvünkre mazsolázhatnánk a CIA és az FBI adataiba, költségvetésébe a napi beszerzéseikben, és működésük összes apró részletében. Mert ugye a demokrata nem titkolózik, csak ha lopni akar.. Komolyan mondom, valamilyen agyhalál közeli állapot tapasztalható a kedves ellenzéknél, hogy a józan ész lemaradt valahol Lepsénynél..
Akitlosz
2016. november 15. 20:53
Mert ha publikus, hogy egy építmény hány milliárd forintba került, akkor abból a terrorista mégis mit tud meg, amit nem szabadna neki? Szóval tit egyszerűen megint arról van szó, hogy a tolvajlásaikat akarják fedezni a politikusok. 3 szinten védik magukat a felelősségre vonástól. 1. Mentelmi jog. 2. Elévülési idő 3. Titkosítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!