Öngyilkos lett a balástyai és a gyálaréti rém

2016. december 06. 13:56

A két tényleges életfogytiglanos sorozatgyilkos egy cellában élt a szegedi Csillagbörtönben, hétfő hajnalban együtt akasztották fel magukat.

2016. december 06. 13:56

Felakasztotta magát hétfőn hajnalban a tényleges életfogytiglani fegyházra ítélt balástyai és a gyálaréti rém a szegedi Csillagbörtönben. A két sorozatgyilkos ruhákból csavart kötéllel akasztotta fel magát.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soporoni
2016. december 08. 11:19
A Balástyai-Gyálaréti rém margójára! A mai reggelen 2016,12,08.-án, a TV bemondó híreiben közölte, öngyilkosok lettek a Balástyai-Gyálaréti rémek, előzetes terveik alapján a két életfogytiglanra ítélt gyilkosok. Azonnal eszembe jutott milyen idétlenül nyomozott a szegedi rendőrség. Ugyanis amikor elkapták a Balástyai szörnyet gyilkosságért gyanúsították, elengedték, mert nem volt állítólag nyom amin esetleg börtönbe zárhatták volna. Na igen, ez a tévedése a szegedi rendőrségnek egy pár lány életébe került. Na de nem szabad az igazságot a rendőrség és a bíróság arcába nyomni, mert ugye lassú víz partot mos szlogennel, hátulról megtámadják az embert, ami az életére is kihathat. No, de, engemet már nem tud érdekelni az igazságtalan dühük, elég sok kakát szagoltatott már velem, ez a két igazságnak csúfolt hivatal. A Balástyai gyilkos nyomába eredt egy rendőr aki meg volt győződve a gyilkos tettéről, míg főnöke nyugiban az ellenkezőjét állította, és ugyan ki is volt az? Aki több tízezer forintot eljátszogatott naponta a rendőrségtől nem messzire lévő kocsmában a játékgépen, holott a fizetése nem fedezte volna ezt a munkaidőben játszott meccseket. Igaz volt neki egy gyanúsan kétes őrző-védő cége. Ez a Kunbold nevezetű rendőr tiszt, hatalmas rangjával már nem mint ember viselkedett. A nyomozásai kínzásokkal és törvénytelenségekkel párosult. De azért csak jött egy alkalom amikor a rendőrök is véletlenül jól döntenek és kirúgták a már sok alkalommal kábítószerrel is üzérkedő hatalmas rendőrhatalommal rendelkező urat. De ne csavarogjunk tovább a mondatok útjain, folytassuk csak tovább! A kis rendőr,addig járt a Balástyai rém nyomában, hogy csak be tudta bizonyítani ez az a gyilkos aki több lányt megölt már. Igaz a lányok szülei már összeszedtek egy halom pénzt, hogy nyomoztassanak tovább a lányok gyilkosa után, de a rendőrség vigyorogva utasította el a síró, panaszkodó szülőket. No de csattant az igazság korbácsa, elkapták újra a Balástyai rémet és már bizonyítékokkal le is tartoztatták. Mit ad a jó Istenke, azonnal a nagy és hatalmas főtiszt a Kunbold rögtön vissza halászta az ügyet, és széles arccal ami nem az igazságot mutatta, reklámozta magát, hogy az ügyet "megoldotta" és elkapta a Balástyai rémet. A szülőket felkerestem és nagyon nem tetszett nekik, amiért a szegény egy szem rendőr saját biztonságát, és idejét nem kímélve dolgozott az ügyön és megoldva az ügyet, azt az ügyet amit elhajított messzire a rendőr főtiszt, és kivették a kis rendőr kezéből a nyomozást, sőt még csak meg sem említette a nevét a nagy főmufti rendőr. Tehát, lezárult egy gyilkos időszak a Balástyai rém és a volt rendőr Kunbold életében. A meggyilkolt lányok szüleinek legnagyobb sajnálatára, mert nem szenvedett eleget a rém a tettei miatt, hiszen meglépett a halálba, az igazságszolgáltatás törvényét kikerülve. Biharkeresztes, 08,12,2016 Lovag Anatole Hongrois életműdíjas, máltai tiszt. Arany-gyémánt diplomás zeneszerző Art-platina díjas író-költő.
DavidBL
2016. december 06. 22:42
Remélem, pokolra kerül...
1120
2016. december 06. 22:31
Azt hittem, hogy mára semmi jó híretek nincs, aztán kiderült, hogy DE!
crydog
2016. december 06. 19:11
Gyanítom hogy nem a bűntudatuk, vagy a lelkiismeret furdalásuk miatt lettek öngyilkosok. Ezért is lenne mégis célravezető a halálbüntetés - nem kell az ilyen rohadékokat évekig etetni. Remélem égni fognak a pokolban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!