Tudunk kormányozni

2017. július 03. 17:54

Ősszel szakaszosan hozzuk nyilvánosságra programunkat, és megmutatjuk, hogy a demokratikus oldal kormányzóképes.

2017. július 03. 17:54
Botka László

„Az elején a »Fizessenek a gazdagok!« kampánnyal tarolt, amit május elsején zárt a Városligetben. Mikor startol az újabb politikai projekt?

Augusztusban. Az alapértékek felmutatása mellett már konkrét választási vállalásokat teszünk – olyan ígéreteket, amik a munkavállalók, a nyugdíjasok helyzetét jobbítják. Ősszel szakaszosan hozzuk nyilvánosságra programunkat, és megmutatjuk, hogy a demokratikus oldal kormányzóképes.

Hogy csinálják?

Folyamatosan találkozom kiváló szakemberekkel, akik arcukat, tekintélyüket adják a programunkhoz.

Árnyékkormányt épít?

Eldöntöttem, hogy ezt a szót soha nem használom, noha biztos vagyok benne, hogy a sajtó már a választottaim bemutatásának napján ezt a szót fogja használni. Egyébként abszolút helyesen, mert határozott célom, hogy az embereknek bizonyítsam: tudunk kormányozni.

Mond neveket?

Még nem.

És az összetételéről elárul bármit?

Nem csak szocialista politikusokat kérek fel, bár kiváló szakpolitikusaink helyet kapnak ebben a csapatban. Alapvetően külsős, közismert szakembereket választottam – akik hozzák szakterületük támogatását is.”

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. július 04. 23:48
bukta lászló
Harangláb
2017. július 04. 21:22
...Köszönjük, Emese!
kohazi
2017. július 04. 20:17
Ezek egyet tudnak segget nyalni, és itt meg is állt a tudomány.Az unió piacot vett ,nem prosperáló gazdaság kell nekik.Nem árú kell,hanem az adott pénzzel ,kuli munkával vásárlással támogasd a multikat szombat vasárnap is, azt csináld amit mondanak.
tango47
2017. július 04. 20:01
Tudtok úgy csinálni, mintha kormányoznátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!