A Jobbik képviselői nem képesek a civilizált érintkezésre

2018. november 29. 16:26

Az útszéli zsidózás nem csak a mi érzékenységünket sérti, hanem minden magyar állampolgár méltóságát is.

2018. november 29. 16:26
Heisler András

„Szávay nemrég nyilvánosságra került hangfelvétele egyértelművé teszi, a Jobbik képviselői nem képesek a civilizált érintkezésre. 
Az útszéli zsidózás nem csak a mi érzékenységünket sérti, hanem minden magyar állampolgár méltóságát is. Egy olyan ember, aki egy nővel szembeni agresszióval kérkedik, jobban teszi, ha belátva erkölcsi, szellemi alkalmatlanságát, visszavonul a politizálástól. Kell, hogy legyen korlát a mondható és a mondhatatlan dolgok között.”

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2018. december 02. 18:13
Nem hiszem, hogy Hiesler nem látja át a Mozgalom v2.0 útját az SzDSz szétesése óta. Zázriwetz, Balóné, majd Baló, Chanad, Horn Gábor, Bánó, Betlen - magunkfajták a Gyárfás Pártkeltében- , aztán KáGéBéla, Heller, Rangos, Egyenes Olga. Nyilván egyszerű hülyegyerekek, meg zsúrpubik brancsa, nem is kérdéses. Zázri most épp vlogger ( MLM csak az elsőknek buli) - reformkor v2.0. Beszarás. És ez még nem utolsó dobása! Készen áll az idegen intervencióra. Kb. most b@szta el az életét. Talán lelt volna negyven évesen még egy polgári foglalkozást. Ahogy egy kiöregedett focikapus. Később a képességeivel szinte reménytelen. Túl jó nekünk, ahogy kedves neje rájött.
Senye Péter
2018. november 30. 18:20
Nem kell a Jobbiknak hol hízelegni, máskor meg kirekeszteni a közéletből mindannyiukat.
balbako_
2018. november 30. 17:19
Mintahogy a folyvást antiszemitázók, fasisztázók, szélsőjobbozók sem! A szöveg így konstruktív!
Esvány
2018. november 30. 14:14
Hiteltelen az ajvékolása Heisler úr! Ha akkor is ilyen serény lett volna, amikor egy agresszív zsidó ököllel megütötte Tisza Istvánnét 2012. május 20-án, akkor hitelesebben szólhatna! Meg ha akkor is szót emelt volna, amikor a nyilvánvaló történések ellenére a részrehajló bíróság az áldozatot ítélte el, a tettest pedig futni hagyta. Az a magyarellenes gyűlöletcselekmény ugyanis valódi fizikai erőszak volt, nem pedig holmi csipcsup szájkarate. https://kuruc.info/r/2/135967/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!