Magyar Nemzet néven folytatja a Magyar Idők

2019. február 02. 13:45

A Magyar Idők című lap új nevet kap, 2019. február 6-tól Magyar Nemzet név alatt fut majd – derült ki a Magyar Idők szombati lapszámából.

2019. február 02. 13:45

„A Magyar Idők napilap nevet vált, 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni” – olvasható a Magyar Idők szombati lapszámában. Hozzáteszik: „a névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát, a szerkesztőség irányvonalát a formátumát, az árát és a kiadó személyeket”.

A rövid közleményből az is kiderül, az előfizetőknek semmilyen teendője nincsen, az előfizetések az új névvel bíró lapra is érvényesek lesznek. A változás időpontjául február 6-át jelölték meg, ami szimbolikus jelentéssel bír: akkor lesz a G-nap negyedik évfordulója.

Összesen 539 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2019. február 03. 11:28
Hiteles kezekbe kerul vissza a patinans napilap => a libsik verbeforgo szemekkel horognek.
tintapaca
2019. február 03. 10:42
Itt az idő, hogy feltámadjon a legpatinásabb magyar napilap, Pethő Sándor, Ruffy Péter, Baróti Géza, Kristóf Attila (Utazások a fekete Malibun), lapja, amelyet hétéves korom óta olvastam, és előfizetője voltam a G-napig. Azóta a Magyar Időkre fizetek elő, de most örülök, hogy visszakapom kedvenc lapomat, az egyetlent, amelyet úgy jellemeztek, hogy a magyar emberek az első oldalon kezdték az olvasását, nem az utolsón, a sportrovatnál, mint a Népszabót!
öszödibeszéd
2019. február 03. 06:34
Újra Magyar Nemzet? Ez jó. Na de Lovas István és Csontos János nélkül!? Hát nem tudom, nekem ők nagyon hiányoznak...
néhai Ch.Pilot
2019. február 03. 00:46
A vendégként ideírogató ballib-Segglik (ex-Jobbik) szövetséges csőcselék visítozásából látszik, milyen jó húzás volt ez IS. Fáj a testüknek, fáj a lelküknek... ja, az nem, az nekik nincs... mindegy szakadjanak bele!!! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!