Személyautóban tíz szír migránst szállító embercsempészt ítéltek el Tatabányán

2020. május 27. 16:28

A Tatabányai Járásbíróság az elkövetőt az ügyészség indítványa alapján 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte.

2020. május 27. 16:28

A Tatabányai Járásbíróság jogerősen 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélt egy román embercsempészt, akinek személyautójából Oroszlányban tíz szír migránst állítottak elő – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Horváth Sándor helyettes sajtószóvivő tájékoztatása szerint az elkövető autóját március 26-án éjjel állították meg. Az illegális menekültek a kocsiban egymás ölében ültek, a csomagtartóból három ember került elő. A vizsgálat adatai szerint a férfi a migránsokat a román-magyar határ közelében, Magyarország területén vette fel gépkocsijába, hogy őket Ausztriába vigye.

A Tatabányai Járásbíróság az elkövetőt az ügyészség indítványa alapján 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte. Ennek letöltése után kitoloncolják és három évig nem léphet Magyarország területére.

(MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2020. május 27. 18:22
Hogy húzná anyádat, húgodat, nővéredet, lányodat egy kisbusznyi afgán a f@szára, te tetves mínuszoló robot!
Bitrex®
2020. május 27. 18:13
Mi van, te ötször mínuszoló migránssimogató fostalicska? Azt hiszed elhisszük, ilyen sokan vagytok? Cáfolj, vitázz, érvelj, ne csak a mínuszt dobáld, te robotfasz!
Héja
2020. május 27. 17:54
MInden szír-szar hír szög a libbantak koporsójába.
zakar zoltán béla
2020. május 27. 17:36
nemigaznincsenmigRÁCIÓ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!