Fidesz: Ujhelyi beszél a Balatonról?

2020. július 22. 22:32

A kormánypárt az MSZP európai parlamenti képviselőjének sajtótájékoztatójára reagált.

2020. július 22. 22:32

Pofátlan, hogy az az Ujhelyi István papol a Balatonról, aki a baloldal szegedi korrupciós ügyeiből kicicomázott badacsonytomaji villájából élvezheti a balatoni panorámát – közölte a Fidesz szerdán az MTI-vel.

A kormánypárt közleményében arra reagált, hogy az MSZP európai parlamenti képviselője napközben tartott sajtótájékoztatóján a turizmus területén működő kisvállalkozások segítését sürgette.

A Fidesz azt írta: emlékezetes, hogy Ujhelyi István és az ő ingatlanjai több vonatkozásban is előkerültek a Szeviép-botrányban. Tavaly Ujhelyi lebukott azzal, hogy nemcsak a szegedi házát, hanem a nagyértékű balatoni villáját is a Szeviép újította fel több tíz millió forint értékben „kenőpénz gyanánt a baloldal kormányzása alatt kapott állami és szegedi megbízásokért cserébe” – tette hozzá a nagyobbik kormánypárt.

(MTI)

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2020. július 24. 08:46
Ha valakinek 10 év nem elég a lopott holmik visszavételére, az a lopást elfogadhatónak tartja Két lopós ócsárolhatja egymást úgy, hogy én többet tudtam lopni mint te.
olajfa1
2020. július 23. 17:20
Csak én nem lopok, mondta Újhelyi meg Ali baba és 40 társa...
NTLLK
2020. július 23. 12:46
És kinél van a Balaton másik fele? Csak kérdem...
civis72
2020. július 23. 01:01
Minek foglalkoznak ezek a mucsai rögmagyar Balatonnal? a luxuskommunista ellenzék amúgy is minimum Cipruson piheni ki a lopás fáradalmait ..Lásd: BanyaHisztina
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!