Éhségsztrájkba kezdett Potocskáné Kőrösi Anita a Balatonon

2020. augusztus 07. 20:58

A Jobbik parlamenti képviselője nagyon nem szeretné, hogy megépüljön egy apartmanház Siófokon.

2020. augusztus 07. 20:58
null

Két napos éhségsztrájkba kezdett a Jobbik parlamenti képviselője, Potocskáné Kőrösi Anita – adta hírül az ATV. A képviselő azt szeretné elérni, hogy ne épülhessen meg egy apartmanház Siófokon. Potocskáné Kőrösi Anita szerint az ingatlan veszélyeztetné a balatoni viharjelzés pontosságát, ezáltal emberéleteket is. A képviselőnő élőben közvetíti az akciót a Facbook-oldalán, itt követheti ön is. A kormány úgy reagált: a hasonló jogi problémákkal kapcsolatban nem rendelkezik hatáskörrel.

(ATV)

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 09. 23:51
MEGY A FOGYÓCSKA POTOCSKA-MOTOCSKA LOTYÓCSKA???
formaegy
2020. augusztus 09. 21:08
"Két napos éhségsztrájkba kezdett a Jobbik parlamenti képviselője, Potocskáné Kőrösi Anita" )))))))))))))))))))))) Inkább nem írok semmit.)))))))))))))))))))))) ... Mégis.))))))) Jobban járna, ha orvosi felügyelet nélkül legalább 2 hónapot vállalna.)))))) Két nap.)))))))))))))))))))))))))))))
ThunderDan
2020. augusztus 09. 10:33
Jé, egy Kunhalmi-klón! Van lejjebb?
írmag
2020. augusztus 09. 09:20
Egyszerűbb lett volna fogyókúrának nevezni, az nem is olyan égő, hanem haladár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!