Orbán Viktor: A húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott

2021. április 04. 08:48

A miniszterelnök húsvétvasárnap hajnalban meglátogatta a Hungaropharma telephelyét.

2021. április 04. 08:48
null

Orbán Viktor miniszterelnök húsvétvasárnap reggel meglátogatta a Hungaropharma X. kerületi telephelyét, ahonnan minden hajnalban elindulnak a vakcinaszállítmányok az oltópontokra – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

A miniszterelnök a helyszínen készült videójában, amely a közösségi oldalán látható, elmondta: az oltásnál mindig az ápolónőkre és orvosokra gondolunk, pedig

kellene gondolnunk a rakodómunkásokra, pilótákra, sofőrökre, anyagkiadókra is,

hiszen az ő munkájukkal kezdődhet meg az oltás. „Ezt a munkát minden hajnalban elvégzik. Ma is így van, és jó esélyünk van arra, hogy ha holnap és holnapután is rendben mennek a dolgok, akkor a húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott” – fogalmazott Orbán Viktor.

(MTI)

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Telamonlanya
2021. április 04. 20:10
Szégyenkezem miattad! A nagyobbik unokád már felfogja, hogy mit művelsz és itt sír, hogy miért csinálja ezt a papa?? :(
Telamonlanya
2021. április 04. 19:20
Sziasztok! Ahogy láthatjátok én Telamon lánya vagyok és azért írok hogy elnézéseteket kérjem édesapám tevékenysége miatt. Sajnos úgy alakult hogy egyedül él és a húgommal hiába látogatjuk gyakran így is kialault nála mániákus depresszió. Most az ünnepek alatt bejelentkezve maradt a számítógépén és úgy vettem észre hogy miket irogatott másoknak. Kérlek titeket hogy bocsássátok meg neki a zsidózó-ávós-hazug meg a többi sértő kommentjét de egy idős és beteg ember irománya. Rendszeresen visszük orvoshoz de a pszichés állapota egyre rosszabb ennek ellenére igyekszünk mindent megtenni az egészsége érdekében. Köszönjük a megértéseteket és mégegyszer elnézést kérünk!
Türelem
2021. április 04. 16:34
Viktor! Ideje lenni fizetés ellenében is elérhetővé tenni a vakcinákat, nem gondolod? Sokan igen.
még fokozza
2021. április 04. 14:32
paprikajancsi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!