Dobrev Klára mellé állt az MFB korábbi elnöke, a brókerbotrány tanúja

2021. május 28. 10:25

Dobrev Klára mellé állt a korábban a Questor-üggyel kapcsolatban beidézett Zdeborsky György, a Magyar Fejlesztési Bank volt elnöke.

2021. május 28. 10:25
null

Zdeborszky György neve a 2015 körül kirobban Questor-botrány kapcsán szerepelt a hírekben, amikor is a Magyar Fejlesztési Bank volt elnöke „nem emlékezett” arra, hogy a pénzintézet 17 milliárd forintos hitelt nyújtott a Questornak 2010 előtt, pusztán az annak fedezetéül szolgáló stadion rémlett neki.

Zdeborszky Györgynek a Magyar Nemzeti Banknál indult a pályafutása, majd a CIB Bank elnök-vezérigazgatójaként és a Magyar Fejlesztési Bank elnökeként is szerepe volt a magyar bankszektor működtetésében.

Dobrev mellett

„Köszönöm Magyarország egyik vezető közgazdászának, Zdeborsky Györgynek, hogy engem támogat az őszi ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson! Megtisztelő, hogy számíthatok a bizalmára, tudására, tapasztalatára” – írta reggeli posztjában Dobrev Klára. 

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2021. május 28. 19:41
Csak az arcot nézd! Nyitott könyv.....
Pipas 3
2021. május 28. 16:17
Kezdenek előjönni a nemzetromboló régi bolseviknáci globalista rablók is! Ha bejönne nekik, megint kitömnék lopott pénzből a zsebeiket! Eladnák a nemzeti vagyont! Utána megint az államcsőd széléröl kellene nyögve visszakapaszkodni!! Persze ahogy ez szokás Orbánék vezetésével!
Dorset Naga
2021. május 28. 15:42
Micsoda pólisi arcél.
zakar zoltán béla
2021. május 28. 14:30
Szín patikus arc ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!