A fővárosi színházak közül elsőként nyit a Thália

2021. május 13. 15:15

Május 15-én az Álmomban megcsaltál című vígjátékkal várja a közönséget a színház.

2021. május 13. 15:15
null

A fővárosi színházak közül elsőként megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Thália Színház. Az Álmomban megcsaltál című darab 14-i előpremierjét a koronavírus-járvány elleni küzdelem élvonalában álló egészségügyi dolgozóknak ajánlották fel, így mondva köszönetet a járványhelyzet idején végzett emberfeletti munkájukért, és így kívánva nekik további kitartást. 

Az új Feydeau-Hennequin darab mellett május második felében visszatérnek a nagy francia kedvencek: a hat éve sikeresen futó Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban és a Rövid a póráz. És újra színre kerül az Alul semmi. Jegyek már elérhetők online és személyesen a színház jegypénztárában, nyitvatartási idő alatt. 

Az előadások a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően, kizárólag védettségi igazolvánnyal, az intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett lesznek látogathatók.

(MTI)

Nyitóképen: Az Álmomban megcsaltál című színdarab bemutatója a Tháliában. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2021. május 13. 19:38
Kedvelem Kálomista Gábort a liberálisokkal szembeni bátor és okosan argumentatív kiállásáért. Sok sikert a nyitáshoz!
abcdef
2021. május 13. 17:11
Nyitókép: Nyílt színi üzekedés, mint a libsi kultúrha elidegeníthetetlen része
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!