A Budapest Pride csapata szivárványzászlót küldött Orbán Viktornak

2021. augusztus 09. 18:54

Levelükben arra kérték a miniszterelnököt, hogy függessze ki a zászlót a Karmelita kolostor épületére.

2021. augusztus 09. 18:54
null

Állításuk szerint, már korábban is megkísérelték a zászló átadását, személyesen, viszont akkor nem engedték be őket a Miniszterelnökségre, ezért most postai úton próbálkoznak.

A levelükben arra kérik a kormányfőt, hogy

helyezze ki a levelükkel küldött zászlót a Karmelita kolostor épületére”

A Budapest Pride szervezői a levéllel és a zászlóval <br> Forrás: Budapest Pride Facebook
A Budapest Pride szervezői a levéllel és a zászlóval
Forrás: Budapest Pride Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Sedat Suna

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2021. augusztus 13. 10:05
UGYE az Orbán, provokálja a normális (?) buznyákokat? Jaj. jaj fasizmusch!
egyvilág
2021. augusztus 10. 17:41
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml (A kisbetűt ki lehet hagyni benne.) Érdekes lehet továbbá a következő bevezető a gender tanba: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
istvanpeter
2021. augusztus 10. 11:06
De miért piszkáljátok a normális embereket? Talán már unjátok egymást?
csapláros
2021. augusztus 10. 10:44
1. Na, ja: Orbán majd akkor tűzheti ki a szivárványos zászlót, ha majd mondjuk Buzisztánt (esetleg Republic of Gay's, Lesbistan, stb.) is elismeri az ENSZ és a világ szervezetei hivatalos tagállamként, annak felségterületével (mondjuk egy még számon nem tartott égitesten, amelyet még egy nagyhatalom, vagy szervezet sem tekint sajátnak, vagy nemzetközinek), saját, elismert kormánnyal, akinek buzisztáni miniszterelnöke is majd diplomáciai kapcsolatokat létesít a Föld többi országával, köztük Magyarországgal is. 2. Mindazokat, akik tehát ezt a zászlót kitűzték vagy kitűzik egy államigazgatási épületre, törvényileg kellene elzavarni, hogy alapítsanak maguknak egy külön országot, vagy legalábbis egy saját települést mondjuk Buznyákfalvát és akkor testvértelepülési szinten a két település is kölcsönösen kilógathatja azt amije van, egymás jelképeit. 3. Érdekes módon a még soha nem merült föl mondjuk egy focicsapat ultrái részéről (minden randalírozásuk ellenére) vagy a Magyarországi Prostituáltak Egyesülete részéről sem, hogy a zászlajukat a miniszterelnöki palotára kitűzessék, mert a szivárványosaknál még nekik is több eszük és törvényismeretük és mértéktartásuk van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!