Újabb egymillió forintot nyert Szarvas Szilveszter Márki-Zay Pétertől

2022. február 27. 12:15

A Pesti Srácok riportere Márki-Zay Pétert az ukrán háborúval kapcsolatos kijelentéseivel szembesítette, amire a baloldal miniszterelnök-jelöltje ingerülten reagált.

2022. február 27. 12:15
null

„Nem katonákról beszéltem, hanem magyar katonai segítségről Ukrajnának” – mondta Márki-Zay Péter, aki ezúttal Szarvas Szilveszternek magyarázkodott korábbi felelőtlen kijelentései miatt, melyeket ariporter a helyszínen idézett vissza számára, miután egymillió forintot ajánlott fel az esetre, ha a kormánypárti újságíró igazolja állításait, miszerint Márki-Zay Péter akár magyar csapatokat is küldene Ukrajnába. Eközben természetesen folyamatosan Orbánozott! „Mi a különbség a katonák és a katonai segítség között? Ezt csak Márki-Zay tudja...” – tette fel a költői kérdést a Pesti Srácok.

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. február 28. 02:50
Nagyon jó példa, miért nem szabad vitatkozni a libernyákokkal. A saját mondataikat is letagadják vagy kicsavarják. Galamb a sakktáblán.
Peppa
2022. február 27. 20:55
Futóbolond kussolj, és megmarad a pénzed.
skin777
2022. február 27. 20:17
Hahaha hogy beégett ez a gombaetető szarszivattyú propagandista :D tátott szájjal beszaladt a faszerdőbe, és még most is ott lógnak az ócska szakállán a plajbászok. Mzp remek érzékkel osztogatja a tockosokat a pesti tv-s kollektívának, el is várjuk tőle. Köpni majd mi köpünk helyette, egyenest a szakállára a kis takonygerinc csicskaporpagandistának.
pumuklik
2022. február 27. 18:51
Ez egy idegbeteg barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!