„Gergő, óvatosan azzal a cigivel” – üzenték a 444 kommentelői a Kutyapárt vezetőjének

2022. július 14. 22:33

Az egyik hozzászóló szerint „Geri is be van katázva”.

2022. július 14. 22:33
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy szerda kora este tüntetést szervezett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt az Erzsébet híd elé, nem titkolt hídfoglalási céllal. Az eseményt a 444 is végig élőben követte.

A közvetítés alatti kommentekből az derült ki, hogy a hozzászólók nem voltak feltétlenül elégedettek Kovács Gergő, azaz a Kuytapárt vezetőjének produkciójával. Mint írták:

  • Geri is be van katázva?
  • Gergő, óvatosan azzal a cigivel.
  • Kutya párt is elmegy a picsába a kábítószerfüggő vezetőjével

Forrás: Facebook

***

Forrás: Facebook

***

Forrás: Facebook

Nyitókép: Facebook

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. július 16. 22:48
Emlékszem, a választások előtt egy pár volt politikus, celeb, stb. ennek a drogos baromnak a támogatására buzdítottak, illetve azzal dicsekedtek, hogy ők az egyetlen 'értelmes' párt, akikre érdemes leadni a voksot. (Az agyon ajnározott Schiffer, akire még a jobboldaliak is büszkék, a celeb Tibi atya, stb.) Ezek most kuksolnak, mint sz@r a fűben.
B I L
2022. július 15. 21:18
Szar élete lehet annak akit csak a narkó tud boldoggá tenni!
Dezsőke
2022. július 15. 15:04
kábulat nélkül nem megy? ennyire gyenge vagy?
Bitrex®
2022. július 15. 11:11
@AyaHunasca Hasisfajták: - vörös libanoni - fekete afgán - zöld török, tkp. marokkói https://de.wikipedia.org/wiki/Roter_Libanese Nincs már halálbüntetés Közel-Keleten. Aki meg patkányméregtől, permetezőszertől várja a megvilágosodást, az meg is érdemli. Amúgy hány éves vagy? Ha elmúltál 25, akkor nagy a baj nálad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!