Gyurcsányék elbukták a pert a Telex ellen

2022. augusztus 02. 13:19

Másodfokon is.

2022. augusztus 02. 13:19
null

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) beperelte a Telexet, de a bíróság az elsőfokú ítélet után másodfokon is a Telexnek adott igazat. Az ítélet jogerős – számol be a portál.

A vita tárgya a felek között a portál februári cikke volt, melyben a közös köztársasági-elnök jelölésének kulisszatitkairól írtak. A DK azt sérelmezte, hogy a cikkben szereplő mondat szerint  a Demokratikus Koalíció is végül

kihátrált a korábban általuk is támogatott Iványi Gábor mögül.

A DK szerint valótlanul állították, hogy az Iványit régóta tisztelő, rendezvényeire őt rendszeresen meghívó ellenzéki párt is pártpolitikai okokból hátrált ki a lelkész mögül, és hajolt meg a Jobbik akarata előtt.

A bírósági döntés azonban kimondta, hogy a Telex a rendelkezésre álló információk alapján okszerűen következtethettek erre.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 02. 21:37
Erre mondta figaro ismerősöm: A szahar ,meg a frosch ősszeütközött.
critical man
2022. augusztus 02. 20:40
Minden pofon jó helyre ment.
flesh ripper
2022. augusztus 02. 18:45
Kamu. kamuzó bíróság, kamuzó telex, kamuzó Böszme.
Karbantartó9
2022. augusztus 02. 18:20
Loserek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!