Budapesten tartják a határvadász-avatást, Orbán Viktor beszédet mond

2022. szeptember 07. 13:42

Az ünnepségen esküt tesznek az első határvadászok.

2022. szeptember 07. 13:42
null

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Határvadász Ezred megalakulása alkalmából tartott ünnepségen, amelyen esküt tesznek az első határvadászok – derül ki az MTI agendájából. A déli határszakaszon egyre erőszakosabbá válnak a konfliktusok, a migránsok fegyverrel támadnak, agresszíven rohamozzák a határkerítést.

Koábban beszámoltunk róla, már több mint hatezren jelentkeztek határvadásznak. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlése szerint a jelentkezők egységcsomagokat küldhetnek be, amiket a Központi Határvadász Toborzóiroda kezel, a felvételi és alkalmassági vizsgálatok pedig „ütemezetten zajlanak”. Ez azt bizonyítja, hogy a rendőrség által ígért, akár bruttó 400 ezer forintos bér és az általános iskolai végzettséggel is megpályázható állás sokak számára nagyon csábító, teszik hozzá.

Kapcsolódó

Mutatjuk a számokat: égető szükség lesz a határvadászokra

Az illegális migráció a szomszédban zajló háború ellenére sem csökken, az embercsempészek is egyre többen vannak és egyre agresszívebbek – mondta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára.

Az illegális migráció a szomszédban zajló háború ellenére sem csökken, az embercsempészek is egyre többen vannak és egyre agresszívebbek – mondta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára.

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. szeptember 08. 02:43
Védelmet egyszerűen meglehet oldani , aknazárat , hogy oszt a brüsszeliták prüszkölnek miatta mert az emberi jogok , közben a brüsszeliták ukrán háborúba fegyvereket szállítanak embertömegek legyilkolására. Ezt mindenkor az Ursula pofájára kellene kenni . Ursuláék emberi jogok címén terroristákat bűnözőket védenek.
potrzebie
2022. szeptember 07. 21:54
egerekre vadászhatnak. Egérfogóval.
pemete jakab
2022. szeptember 07. 18:55
"Budapesten tartják a határvadász-avatást, Orbán Viktor beszédet mond" Határvadászoknak hatásvadász szónoklat.
MayorAnna 03
2022. szeptember 07. 16:26
1-2 napja hallottam a HírTV-n: 1500 jelentkező volt határvadásznak. Ha jól emléxem, 3700 főre volna szükség. Ahhoz képest, hogy 8 általánossal 400 ezret kereshet(né)nek - nem tolaxanak... Soha(!) ilyen jó dolga nem volt a magyarnak, mint most.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!