Magyar rendszámot rakott egy szlovák autóra, hogy olcsóbban tankolhasson

2022. október 11. 12:18

Gyorskötözővel rakta fel a magyar rendszámot, gyorsan le is bukott.

2022. október 11. 12:18
null

Egy komáromi benzinkútnál tankolt egy férfi 2022. október 10-én délután. Trükközni próbált, de gyorsan lebukott. Miután végzett a tankolással, átadta a kutasnak az autó forgalmi engedélyét, majd fizetett. A kúton dolgozó férfinak ekkor lett gyanús a helyzet. Kiment a gépkocsihoz, és látta, hogy

a járműre a rendszám gyorskötözővel van felrögzítve,

ekkor értesítette a rendőrséget. A komáromi egyenruhások megállapították, hogy az autó szlovák hatósági jelzésű, a 49 éves érsekújvári férfi azonban egy másik járműhöz tartozó, magyar rendszámot tett rá. Mindezt azért, hogy olcsóbban tankolhasson.

A 49 éves érsekújvári férfit, K. Norbertet előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. A férfi a kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Nyitókép: Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolakomarom
2022. október 11. 13:16
Nem igy kell csinalni Kell venni vmi vakarek autot 2-300ezerert mo-n, aztan abba tankolni. Akar osszeallhatnak a szomszedok. Aztan ha meguntak, eladjak dragabban az autot, mert az orbanflation miatt tavaszra duplajaert fognak menni a rozsdas roncsok is. Amugy meg a piaci ar se olyan rossz a mostani forintarfolyam mellett. Legalisan kell csalni, Orbanek is ugy csinaljak, meg a Clintonok es Soros.
Karvaly
2022. október 11. 12:56
Zsolakomárom? :)
olvass
2022. október 11. 12:29
Hát mit mondjak, nem lep meg. (Mondjuk nem ártott volna, ha a rendszámhoz tartozó forgalmit adja oda. Ami lehetőleg ugyanarra a típusra szól.) Ha egy pár kilométerrel délebbi benzinkutat választ, lehet, megússza. (Amúgy az én kocsim rendszáma is gyorskötözős, pedig saját. Nehogy elvesszen.)
Bitrex®
2022. október 11. 12:28
Én az ársapkás cukrot, lisztet, olajat, húst, stb. is magyar lakcím kártyához kötném.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!