Álságos a baloldal aggodalma a szociális ellátásért a Fidesz képviselője szerint

2022. november 08. 06:38

Az a Gyurcsány Ferenc aggódik a szociális ellátásért, aki utcára küldte a betegeket – mutatott rá Láng Zsolt.

2022. november 08. 06:38
null

A Fidesz Budapest Facebook-csoport arról ír, hogy Láng Zsolt hajnali öt órás parlamenti hozzászólásában emlékeztette a baloldali képviselőket, mit romboltak Budapesten is a kormányzásuk alatt. „Mert ők még mindig hazudnak reggel, délben, este, meg hajnalban is” – idézik.

„Álságos baloldali aggodalom”

Láng Zsolt szerint álságos a baloldal aggodalma a szociális ellátásért, miután ismét összeálltak Gyurcsány Ferenc vezetése alatt. Mert ez ugyanaz a Gyurcsány, teszi hozzá, aki például 2007-ben bezáratta a nagy múltú OPNI-t, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetet a II. kerületben, utcára küldte a dolgozókat és a betegeket, szétverte a több évtizedes orvosi kutatómunkát.

– fogalmazott a parlamenti képviselő.

A politikus felszólalását az alábbiakban nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka, YouTube

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. november 08. 08:21
Mindig a mellébeszélés. Ennyi erővel azt is mondhatnák, hogy a "jobboldal" két világháborúba vezette az országot...
Menhetten
2022. november 08. 07:58
https://uploads.disquscdn.com/images/6ec4e7daff378c4dbb884357937f766f923a3cc8c35ba6ab9730c5b159c7b4d0.png
pipa89
2022. november 08. 07:46
EZ ÍGY VAN, AZONBAN ÉRDEMES TÁJÉKOZÓDNI AZ SZT. MÓDOSÍTÁSÁRÓL! POLITIKAI OLDALTÓL FÜGGETLENÜL A PÉNZIGÉNYES SZAKPOLITIKÁKBAN (HUMÁN TERÜLETEK) BÁRKI HOZHAT HIBÁS DÖNTÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessék már megnézni a saláta törvény szociális ellátásokra vonatkozó módosításait, mert elég mellbevágóak. Tisztában vagyok vele, hogy a 2010 utáni csődközeli és fizetésképtelenség határán járó országot valahogy meg kellett tartani és ezért pont az állam a humán szolgáltatások területén húzta meg leginkább a nadrágszíjat. Az a helyzet, hogy az idősek ellátásának felelősségét nem lehet rátolni a családra, a közvetlen és vérségi hozzátartozókra, mert ez a meló 24 órás, mégis ki tudja megoldani, hogy nem jár munkába és nem gondoskodik önmagáról és a családja többi tagjáról???????????????????? Nincs mindenkinek magánvagyona, hogy a szülők ellátása idején az felélhesse. Mondom mindezt úgy, hogy mindkét szülőm nagyon hirtelen ment el, sajnos, az egyiknek még a diagnosztikus időpontot sem érte meg, mert azon a napon búcsúztattuk, amelyikre a vizsgálati dátuma volt, a másik pedig infarktusban hunyt el. A kollégáimon viszont látom az őrlődést, mielőtt meghozzák a döntést, és beadják hozzátartozóikat egy ellátó intézménybe, mert az ápolási díjból még önmagát sem tudja senki fenntartani, nemhogy a családját!!!! TÁJÉKOZÓDNI ÉS GONDOLKODNI!!!
Menhetten
2022. november 08. 07:32
Ezzel gyakorlatilag elismeri a kormány, hogy tönkretette Magyarországon az eü ellátást, hogy nem tervez SEMMIFÉLE orvosi ellátást nyújtani 1200 fő lakos alatt, hogy a kórházi "fejlesztés" azt jelenti, hogy a megyei központokban lesz 1-1 kórház ahol van orvos, ápoló, meg műtő, de ennyi! Azaz a Fidesz saját szavazói elérték céljukat: kistelepülés, falu, község számára ennyi volt a helyi orvosi ellátásnak. Már ki is hirdették, hogy háziorvos 2028-ig (értsd: SOHA TÖBBET) nem lesz. Zseniális... Persze ellenzéki vidéki embernek lenni továbbra is a legszörnyűbb státusz Magyarországon (talán még melegnek lenni szörnyűbb lehet vidéken), őket iszonyúan sajnálom, de a fidesz szavazók egyértelműen nagyon megérdemlik ezt a szartengert, amit teremtettek maguknak. Menthetetlen, ostoba, tahó országgá lettünk...(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!