Életveszélyes támadás történt Budapesten

2022. december 30. 14:41

A nyomozók öt órán belül, Kőbányán fogták el a feltételezett elkövetőket.

2022. december 30. 14:41
null

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. december 29-én 13 óra 28 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest III. kerületében, egy Váradi utcai lakóház udvarán egy férfit késsel megszúrtak – tájékoztatott pénteken a Police.hu.

A sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol megállapították, hogy sérülései életveszélyesek,

ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást, és a rendőrök azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását, valamint a tényállás tisztázását.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves B. Krisztián és párja, a 23 éves B. Vivien a lakóház alagsorában szóváltásba keveredett a későbbi sértettel, majd B. Krisztián és a férfi között dulakodás alakult ki. A verekedés során B. Krisztián szólt a nőnek, hogy hozzon egy kést, amit a nő meg is tett és a párjával dulakodó férfit hátba szúrta, ezt követően mindketten elmenekültek a helyszínről.  

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a BRFK Nyomozó Főosztályának és a Bűnügyi Bevetési Osztályának

nyomozói öt órával később Kőbányán, a Martinovics téren mindkettőjüket elfogták,

majd elállíttatásukat követően emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették őket.

Az akcióról videófelvétel is készült, amelyet ide kattintva tekinthetnek meg.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Yuri Cortez / AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anteporte
2023. január 01. 12:51
uruk hai támadás ebből kijöhet az is, hogy a dohány utcába hajtottak végre merényletet ugye free palesztína
counter-revolution
2022. december 31. 12:13
Nincs cigánybűnözés.
Hajni37
2022. december 30. 23:20
A hazai CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓLí A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A Kemény féle kutatások és a Magyar Tudományos Akadémia adatai alapján létszámuk 650 ezer és 700 ezer között van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerúen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány kisebbségi vezetők bemondásaira alapoztak, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében szokásuknak megfelelően minden érintettet duplán számoltak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET hogy ne vizionáljanak nagyobb létszámról. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
Gecorbi
2022. december 30. 22:18
O1G rejtett erőforrásai lehettek? Elég volt már belóluk, mint O1G ből
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!