Egyszer lesz Karácsony Gergely utáni időszak is!

2022. december 22. 13:05

Mi tökéletesen előkészítettük a Lánchíd és a Blaha felújítását, a mostani vezetés mégis éveket késlekedve csinálta meg. Interjú.

2022. december 22. 13:05
null
Tarlós István
Tarlós István

„Látta már az átadott Blaha Lujza teret?

Csak olvastam róla, látni nem láttam.

Karácsony Gergely több posztjában azt hangsúlyozta, hogy önök csak ígérgettek a Blaha Lujza tér és a Lánchíd tekintetében.

Az biztos, hogy mi tökéletesen előkészítettük a Blaha Lujza tér és a Lánchíd felújítását, úgyhogy szintén igazságtalan az, hogy a főpolgármester azt mondja, én ezt a két projektet csak ígérgettem. Mi horribilis adóssággal vettük át Demszky Gáboréktól Budapestet. Be kellett fejeznünk a jó esetben is csak félkész négyes metrót, korrigálnunk a kedvezőtlen szerződéseiket, neki kellett állni a hármas metrónak, a kettes metró új szerelvényeit is nekünk kellett végül beszerezni, visszavásároltuk a Demszkyék által előnytelenül eladott vízműveket francia tulajdonból.

Például több mint 400 kilométer gerinccsatornát is építettünk (2002–2010 között nem épült), vagy ott van a Budai Fonódó fejlesztés is. Csináltunk ezekről egy leltárt, hosszú lett… Ráadásul a megörökölt horror BKV-adósságot évekig hurcolni kellett magunkkal. Ennek ellenére tőlünk Karácsony Gergely már 200 milliárd plusszal vehette át a várost. Hol van ma Budapest attól, amikor a mi időnkben Közép-Kelet-Európa legélhetőbb városának minősítették nyugatról?

Meglepte Karácsony Gergely effajta kommunikációja?   

Közeledik a 2024. tavaszi önkormányzati választás. Az, hogy egy politikus építgeti magát, érthető. Az, hogy ehhez milyen módszereket alkalmaz, ízlésbeli kérdés. Nem vagyunk egyformák.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bobek04
2022. december 23. 15:54
Képzeld Pityu, lesz országromboló, alkalmatlan Fidesz utáni világ is. Sőt, idegen szívű liberalbolsevik Orbán utáni világ is lesz. Ez a világ rendje. Mikor eléri a legalját valami, aminél már nem lehet rosszabb, akkor kezdődik a javulás. Magyarország elérte az alját 12 év rombolás után....
Davidov
2022. december 23. 09:48
A te vezetésed alatt sokkal rosszabb volt minden Budapesten...miattad?
az ember
2022. december 23. 08:11
Karácsony szerint egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba.
LancelotDuLac
2022. december 23. 07:52
"Mi tökéletesen előkészítettük a Lánchíd és a Blaha felújítását, " xDDDDD KI látta ? Xdddd
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!